Обичам те, тати“ Това е последният пост на щерката на

...
Обичам те, тати“ Това е последният пост на щерката на
Коментари Харесай

Последните думи на щерката на Цветков към татко й в мрежата РАЗПЛАКАХА всички!

„ Обичам те, тати “ Това е последният пост на щерката на Милен Цветков , насочен към баща й, в обществената мрежа. Красивата Калина е пуснала умилителна фотография от детството си, където театралничи дружно с татко си. На фотоса момичето е на към 4-5 годинки, а Милен – на към 30.

„ И аз доста те обичам, тате “, отговоря й Цветков във Facebook, видя HotArena.

Постът е отпреди няколко години и от този момент Калина не е разгласила нищо обвързвано с баща си. Като цяло 23-годишното момиче не е изключително интензивно в мрежата, а след нелепата гибел на татко си, избра цялостно безмълвие.

Калина живее в Нидерландия и поради рестриктивните мерки и ковид мъчно ще се върне за погребението на баща си. А в случай че го направи, ще би трябвало да остане под карантина най-малко 2 седмици.

Припомняме, че тя е щерка на Цветков от първия му брак с Йорданка . След развода Дана и Калина отпътуват за Нидерландия, където живеят и до през днешния ден. Малко след гибелта на Цветков , някогашната му брачна половинка разгласява скърбяща фотография в обществения си профил. Повече детайлности по тематиката, четете ТУК .
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР