Обичам София. Това е моят град, в който изградих живота

...
Обичам София. Това е моят град, в който изградих живота
Коментари Харесай

Антон Хекимян: София не може да бъде заложник на думи, за нея трябват дела

Обичам София. Това е моят град, в който построих живота и кариерата си. Знам проблемите на града. Има моменти, в които би трябвало да се поеме отговорност. Това се случва, когато има доста огромен залог - за нас това е София. София не би трябвало да бъде пленник, работата за нея не може да бъде спряна. Работата за София би трябвало да продължи. София не може да бъде пленник на голи обещания. София не може да бъде пленник на думи, за нея трябват каузи.

Това съобщи претендентът за кмет на София, повдигнат от ГЕРБ - Съюз на демократичните сили, Антон Хекимян по време на формалното разкриване на предизборната си акция.

Преди малко Йорданка Фандъкова загатна единствено един път думата " метро ". А точно метрото е това, което трансформира София в същинска европейска столица. До през днешния ден са построени 42 км метро, в идващия мандат би трябвало да приключим още 10 км. Искам да го създадем. Метрото би трябвало да стигне до Симеоновския въжен превоз. Има партии, които единствено преди година спираха плановете, спираха парите за София. Това не би трябвало да се случва. Това е освен политическо, а гражданско двуличие, уточни Хекимян.

Убеден съм, че съм взел най-правилното решение. Направил съм крачката да бъда в най-подготвения тим, безапелационен бе Антон Хекимян.

Аз не съм претендент за нищо, което е добре. В ролята си на претендент би трябвало да ви увещавам какъв брой съм прекрасен, а това влиза в конфлик с емблематчината ми невзискателност. Сега ще ви приказвам за хора с качества, идея, биография. Това съобщи Томислав Дончев, зам.-председател на ГЕРБ.

Изобщо не е без значение по какъв начин си живял живота си и какви решения си вземал. Кандидатите на ГЕРБ са хора, които освен могат да слушат, а  могат да чуват и схващат. Няма късмет да станеш огромен политик, в случай че не можеш да схванеш болката, фантазията на хората. Всеки претендент е значим. Местната власт е най-близо до хората. Тази, която всеки ден би трябвало да взема решение проблемите на хората. Понякога локалните избори са по-важни от парламентарните. Те демонстрират дали имаме поддръжката на хората, сподели още Дончев.

Победата е наш дълг, не с цел да стане някой някакъв. Победата е наш дълг, тъй като столицата заслужава най-хубавия тим. Нищо по-малко. Не можем да допуснем Столична община да се трансформира в образователен автомобил, да се трансформира в лаборатория за опити. Затова успеха е наш дълг. Искам да има специалисти, не кралете на селфито. Да има мечтатели, не шарлатани. В общината да има мечтатели, само че не авантюристи, уточни още зам.-председателят на ГЕРБ.

Влизаме в акция - поздравявам ви да заобикаляме военната терминология. След 29 следва 30, ние ще би трябвало да работим с другите, да живеем с тях. София има потребност от още вложения в просветителната, културната, спортната инфраструктура. София има потребност от добра администрация, от рационализация. София има потребност от мъдрост, разсъдък, от сърце и от обич, добави още Томислав Дончев.

За мен беше чест да сътворяваме и променяме София дружно. Това съобщи столичният кмет Йорданка Фандъкова. " Антон Хекимян има темперамент, сензитивност, познания. Има и екип. Кметът е особена порода. Кмет не се става зад бюрото, а на улицата с хората. Затова съм сигурна, че сме застанали зад верния претендент ", добави още Фандъкова.

Според ръководителя на СОС Георги Георгиев столицата има потребност от кмет, който схваща хората. " Завиждам на смелостта на Антон. Той е отворен за хората, чува техните оферти. Той е извънредно ученолюбив ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР