„Обичам Митко Рачков! Ако някой търси някаква сензация или скандал,

...
„Обичам Митко Рачков! Ако някой търси някаква сензация или скандал,
Коментари Харесай

Истината за отношенията между Геро и Рачков

„ Обичам Митко Рачков! Ако някой търси някаква сензация или скандал, просто не е познал. Не ми е никакъв зложелател, апелирам ви се. Това е несериозно. Както се споделя: „ В една група с него свирим “! Но някой трябваше да застане на неговото място на водещ в шоуто „ Като две капки вода “. Просто той избра различен път и аз го поддържам “.

С тези думи Герасим Георгиев-Геро изясни повода ководещият на Васил Василев-Зуека - Рачков, да не участва в новия сезон на шоуто за фалшификати по Нова ТВ.

„ Надявам се посредством мен да се задържи ползата към предаването, само че Митко си е превъзходен човек, водещ, артист! Не сме се карали в никакъв случай, а и аз като цяло не съм конфликтна личност”, добавя Геро. Само след дни с изключение на като водещ ще забележим Георгиев и в друго амплоа - на надарен барабанист във кино лентата „ Голата истина за група Жигули “ по кината.

Лентата е дело на режисьора Виктор Божинов, който събра дружно плеяда обичани лица, като Михаил Билалов, Лилия Маравиля, Филип Аврамов, Ирини Жамбонас, Август Попов, Климентина Фърцова, Параскева Джукелова и доста други.

„ Голата истина за група Жигyли” е от дребното комедии в последните години на българския екран. „ Жанрът е по-скоро драмеди - сред трагичното и комедийното, което е радостно “, споделя режисьорът. Персонажите са част от огромна група, с награди и албуми, само че както се оказва при множеството банди, се разпадат и се събират след 30 години, написа „ България Днес “.

Геро играе барабанистът в групата. Досега артистът не е „ блъскал “ в това движение, само че все пак е доста благополучен да признае, че му подхожда. „ Заех барабаните от Захари Бахаров, те са електронни, блъсках на тавана вкъщи и по този начин репетирах “, споделя водещият.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР