Обичам да не работяМъжете харесват естествения ми вид и меката

...
Обичам да не работяМъжете харесват естествения ми вид и меката
Коментари Харесай

Еми Росъм: Не играя за пари

Обичам да не работя


Мъжете харесват естествения ми тип и меката ми коса. Моят опит диктува, че е неприятна концепция да се прекалява с грима на първа среща


Жанровото кино може да бъде доста занимателно и завладяващо. Надявам се, че „ Студено възмездие ” ще хареса и на феновете, които не са прецизни фенове на този вид зрелищно кино

 20_1  20_emy  20_emy1  20_rossum  21_1  21_2
Еми Росъм е едно от най-очарователните лица и тела в света на модерния шоубизнес. Във време на коренен феминизъм и умишлен тренд към погрозняване на дамите, тя е запазила своята топла женственост. Еми е висока, стройна и полова – тя е актриса, певица и топ мацка. Пише текстовете на множеството от своите шлагери и взе участие в заглавия като “Songcatcher ”, “An American Rhapsody ”, “Passionada ”. Ролята? в “Реката на тайните ” на легендата Клинт Истууд я трансформира в екранна звезда и уважавана актриса.

По-късно взе участие в блокбъстъра “След утрешния ден ” и екранизация по класиката “Фантомът от Операта ”, за който е номинирана за “Златен глобус ”. После взе участие в “Poseidon ”, “Dragonball: Evolution ” и “Dare ”. През тази година следва да я забележим в трилъра “Студено възмездие ” дружно с постоянно авторитетния Лиъм Нийсън.


– Eми, коя е най-важната роля в кариерата Ви?
– Не съм от хората, които обичат да класират своето творчество, само че несъмнено би трябвало да кажа, че “Фантомът на Операта ” е моят персонален актьорски Еверест. Трудна и извънредно богата на детйли и нюанси роля, с която се гордея. Номинацията за “Златен глобус ”, която получих ме хвърли в еуфория, само че същинската премия бяха поздравленията от сътрудници и оценките на естествените фенове. Повучствах се като след най-хубавите си концерти и албуми. Това беше моментът, в който изцяло се усетих като актриса.

– Сега Ви следва остра промяна на жанра със “Студено възмездие ”. Обичате ли да участвате в ешкън-трилъри?
– Разбира си, изключително когато си партнирам с артисти от ранга на Лиъм Нийсън. Жанровото кино може да бъде доста занимателно и завладяващо. Надявам се, че “Студено възмездие ” ще хареса и на феновете, които не са прецизни фенове на този вид зрелищно кино. Филмът е развлекателен, само че и доста добре изработен. Нямам самообладание да видя реакциите на публиката.

– Какъв съвет бихте дали на младежите, които желаят да тръгнат по Вашия артистичен път и да се занимават с музика и актьорска игра?
– Всеки самостоятелен случай е друг, само че да бъдеш себе си е ужасно значимо. Но и ужасно мъчно, напряко е ужасно. Винаги се чудиш дали ще бъдеш признат от групата, към която искаш да принадлежиш. Дали ще те одобряват поради твоето достоверно Аз, а не поради някаква маска, която слагаш за пред обществото. Тези хрумвания и разсъждения залегнаха в концептуалната основа на моя албум “Inside Out ”. Мисля си, че същинският триумф може да пристигна единствено в случай че човек е същински и се придържа към действителната си същина.

– Какво харесвате най-вече във външния си тип?
– Не съм от хората, които постоянно приказват за себе си и си вършат разбори на външия тип, само че съм забелязала, че мъжете харесват естествения ми тип и меката ми коса. Моят опит диктува, че е неприятна концепция да се прекалява с грима на първа среща. Най-малкото тъй като в случай че си сложа червило и момчето тръгне да ме целува ще стане неловко. Ако, несъмнено, имам шанса да стигна до целувка.

– Как прекарвате свободното си време?
– Много, доста отмора. Най-страхотното възприятие е когато се събудя в топлото и комфортно легло и знам, че нямам нищо за извършване и мога да си лежа през целия ден. Обичам да не работя, само че въпреки всичко се постанова.

– Какво беше детството Ви?
– Бях доста радостно и гъвкаво дете. Постоянно се огъвах и превивах. Все още мога да си сложа краката зад главата и да изпея цяла ария по този начин. Бях доста запалена по гимнастиката. По-късно в гимназията забелязах, че множеството ми съученички имаха дълги руси коси, а аз бях с къса, тъмна и къдрава прическа. Изобщо не се вписвах. Тогава взех решение да си пусна косата и да отгледам тази обилна грива, която имам и до през днешния ден.

– Какви кино планове предпочитате?
– Ако планът не ми хареса, не ми е забавен, тогава въобще не се понечвам с него. Стигнала съм до стадий в кариерата си, когато мога да предпочитам. Не играя за пари.

– Какво мислите за орисите на толкоз млади реализатори, които се погубват с дрога, алкохол и свръхдози от предписани медикаменти? Как гледат хората в средите на сходни нещастия?
– Невероятно тъжно е, когато млада и талатлива душа си отиде. Изпитвам мощно удивление към хора, които рискуват доста в творчеството си и от време на време стигат до крайни места в търсенето на артистична истина и независимост. Хора като Ейми Уайнхаус Тя беше в действителност друга и промени целия музикален пейзаж, само че не съумя да запази себе си.

– Вие сте считана за една от най-секси звездите в музиката и киното. Как гледате на сходни избрания?
– Винаги съм се надявала да бъда одобрявана за секси по малко по-неконвенционален метод. Да бъда секси с музиката си, с текстовете и осъществяването, а освен с тялото си. Не желая да ме третират като чисто полов обект, като някаква секс-кукла с пулс. Много девойки в шоубизнеса, изключително в музикалния бизнес се усещат жертви на прекомерно мощно сексуализиране. От тях се изисква да излизат на сцената разголени, да акцентират телесните си форми, да подчертават върху своята фигура. Нищо към този момент не се оставя на въображението. Хубаво е да си секси, да си атрактивна изпълнителка, само че не би трябвало това да е главното и най-важното.

– Как Ви се отразяват светлините на славата и медийното внимание?
– Гледам да не си пребивавам живота под светлината на прожектора и не съм от девойките, които желаят да попадат в заглавията с мотив и без мотив. Истината е, че хората не знаят толкоз доста за мен, за мислите ми, за ежедневния ми живот. И по този начин би трябвало да бъде, съгласно мен. Прекаленото откриване на доста актьори може да вреди и да измести вниманието от тяхната работа – от техните песни, филми, сериали, творби. Трябва да се остави място за тайнственост, да има място за въображението да се включи. Някои от най-големите актьори са били енигматични и обхванати с пелената на незнайното и това ги е превръщало и в доста по-интересни и изобретателни фигури. В днешния свят всичко е прекомерно на показ.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР