"Обичам честната игра. Бях успешен кмет, не най-успешния. В ГЕРБ

...
"Обичам честната игра. Бях успешен кмет, не най-успешния. В ГЕРБ
Коментари Харесай

Здравко Димитров: Обичам честната игра, а Тотев...

"Обичам честната игра. Бях сполучлив кмет, не най-успешния. В ГЕРБ има правилник и бяха извършени събрания, на които аз единствен имах номинации от всички региони. Не е доста елементарно да ме повдигнат, ситото е огромно. "

С тези думи стартира присъединяване с в предаването "Беновска пита " претендентът за кмет на Пловдив от ГЕРБ Здравко Димитров.

"Тотев не е участвал на събранията и не е редил листата, само че сме един тим. Не имам вяра да има задкулисие, той знаеше, че няма да е кмет трети мандат ", сподели той.

"Преди се явих, подсилен от Реформаторския блок, това е отговор на думите на Атанасов, че моделът ще продължи. Ние имаме разнообразни системи. Тотев не ми е другар, само че не ми е и зложелател. Ние сме от една партия. Казвал съм с кои неща не съм склонен ", добави Димитров.

"Всички тръгваме с еднакъв старт в това съревнование, на финала стига най-хубавия. Надявам се това да съм аз. На всички позиции, където съм бил, хората знаят по какъв начин съм управлявал ", сподели той.

"Моделът на Тотев не е моят модел. Моят жанр е напълно различен, имах изнесени приемни. Всеки ден обаче е невероятно, веднъж в месеца. Кметът би трябвало и да работи ", сподели още Димитров.

"Аз ще бъда измежду хората. В месеца ще имам изнесени приемни във всеки регион. Аз съм наличен, срещам се с хората, те ме зареждат. Ходя с високо вдигната глава ", съобщи претендентът за кмет.

"Важно е да се промени моделът, жителите да бъдат чути. Не може да се ръководи на мрачно и еднолично. Ние сме прислужници на пловдивчани ", приключи Здравко Димитров.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР