Обходни двойки спасители започнаха работа на северния плаж в курорта

...
Обходни двойки спасители започнаха работа на северния плаж в курорта
Коментари Харесай

Северният плаж в Слънчев бряг посреща туристи изряден и със спасители

Обходни двойки спасители започнаха работа на северния плаж в курорта „ Слънчев бряг”. Дежурствата им ще продължат до 31 май, а от идващия ден, когато е формалното отриване на плажния сезон на линията ще застъпят спомагателен брой чиновници, които ще обезпечават водноспасителната активност, оповестиха от стопанисващата линията компания.

Мобилните двойки са в естествен работен график от 8.00 – 18.00 часа. Такова ще е работното време на всички спасители на северния плаж до края на летния сезон. Те ще наблюдават за реда и за извършители, които влизат в морето при червен байрак. Спасителите са облечени с жълти тениски и червени спортни къси панталони, с цел да бъдат елементарно разпознавани от плажуващите.

От компанията собственик оповестиха, че северният плаж е напълно подготвен и безупречен и към този момент посреща първи туристи. На пясъка има чисто нови чадъри и шезлонги, линията е заравнена, обезпаразитена и почистена. Поставени са вишките за спасителите, обозначителните знаци и осведомителни табели, медицинският пункт, оборудван с нужните лекарства и инсталация. Свободната зона за гратис плажуване е повече от 50 на 100. От 1 юни на северния плаж ще има разнородни водни занимания и спортове.

Обектите на концесионната територия, утвърдени по скица, са с нова визия и уеднаквен дизайн. Разчистени са всички противозаконни преместваеми обекти, които не отговаряха на утвърдената от Министерството на туризма скица за разполагането им. Обектите бяха заварени от миналата компания концесионер.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР