Обезумял от пиене мъж от Видин е нападнал с кухненски

...
Обезумял от пиене мъж от Видин е нападнал с кухненски
Коментари Харесай

Екшън във Видин! Пиян на кирка нападна майка си и сестра си с нож, скочи и на ченгетата

Обезумял от пиянство мъж от Видин е нападнал с кухненски нож майка си и сестра си, потрошил е жилището им, след което заплашил и пристигналите на място служители на реда, научи организация BulNews. Страшният екшън се разиграл в края на предходната седмица в крайдунавския град.
В събота през нощта Д.А. безусловно се бил натряскал до козирката. Мъжът до толкоз бил прекалил с пиенето, че нямал никаква визия къде се намира и какви ги прави. Около 23 часа се озовал вкъщи си с майка си и сестра си, които му създали забележка за окаяното му положение. Вместо да си вземе поука и да си легне, мъжът се разгневил и почнал да чупи всичко, което му попадне пред очите. Двете дами почнали да крещят и да го молят да спре, само че Д.А. освирепял още повече, сграбчил един кухненски нож и заплашил да ги заколи. Ужасените дами почнали да се молят за живота си, а пияният мъж се обърнал и траял да чупи движимостите в дома си. Така майка му и сестра му съумели да избягат от жилището и да извикат полиция.
Малко откакто подали сигнал на тел. 112 на мястото дошъл полицейски екип, който първо изискал от Александър документ за идентичност. Обезумелият мъж обаче почнал да се подиграва на ченгетата и им споделил, че ще ги избие всички. Това принудило униформените да го закопчаят и да го тикнат в ареста.
Няколко дни по-късно Александър Д. бе изправен на подсъдимата пейка в районния съд във Видин, където бе наказан да заплати санкция в размер на 200 лв..
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР