Обезпокоени сме от съобщенията, които получаваме от Америка за ваксината

...
Обезпокоени сме от съобщенията, които получаваме от Америка за ваксината
Коментари Харесай

Министърът: Обезпокоени сме от съобщенията, които получаваме от Америка за ваксината на Янсен

 Обезпокоени сме от известията, които получаваме от Америка за имунизацията на " Янсен ". Очакваме до края на деня да имаме мнение да забележим по какъв начин ще реагираме. Това сподели здравният министър проф. по време на ексклузивен брифинг.  

" По отношение на имунизацията " АстраЗенека " - всички хора, които желаят да си слагат имунизацията, като втора доза, дано я слагат. А тези, които не желаят, ще бъде взето решение с какво ще бъде сменено като ваксина от наличните в страната. Вариантите са имунизацията на " Пфайзер " или " Модерна ", добави той.  

" Много пъти съм казвал, че огромните страни ще вземат решение и чакаме експертно мнение, на което ще се доверим напълно. Имам дози и като се върнем в министерство ще получите съответните цифри на имунизациите ", сподели Ангелов. 

" Има терзания, които видях в обществените мрежи, за хора, които видях, че не са ме разбрали. Казахме, че в случай че няма предпочитание за имунизацията, ще бъде изтеглена, а не че ще бъде изтеглена. Има прочут спад на заболелите. Има доста по-малък брой на хора в реанимация ", заключи той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР