"Обезпокоени сме от негативния образ на България, който се изгради

...
"Обезпокоени сме от негативния образ на България, който се изгради
Коментари Харесай

Нинова: Борисов нападна всички европейски институции, които се изказаха по случая в Русе, а такава агресия в момента не е необходима

"Обезпокоени сме от отрицателния облик на България, който се построи в последните няколко дни след убийството в Русе посредством изявления и позиции на Европейска комисия, еврокомисари, Съвета на Европа, Генералния секретар на Организация на обединените нации, неговата лична партия - ЕНП ".

Това сподели ръководителят на Народно събрание на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. Тя добави, че социалистите са обезпокоени от високото ниво на престъпността в България, от страха и възприятието за неустановеност у хората и най-много от недоверието в институциите. "Надяваме се обвиненият за убийството, в случай че се потвърди, че е той, да получи най-строгата присъда, с цел да се възвърне възприятието за правдивост ", сподели още водачът на левицата.

"Премиерът атакува всички европейски институции, които се изрекоха по случая, а такава експанзия сега не е нужна. По-скоро би трябвало да си зададем въпроса- за какво пристигна тази реакция? ", разяснява Корнелия Нинова. Тя попита- не е ли това оценка за България извън? "Проблемът не е у тях, казусът е тук - вътре и се споделя съмнение ", безапелационна бе Нинова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР