Обезпокоен от нарастващата популярност на рапа сред руската младеж, руският

...
Обезпокоен от нарастващата популярност на рапа сред руската младеж, руският
Коментари Харесай

Путин: Рапът не трябва да бъде забраняван, а да бъде контролиран

Обезпокоен от възходящата известност на рапа измежду съветската юноша, съветският президент Владимир Путин изиска културните водачи да обмислят способи за неговото управление, вместо за неговата възбрана, съобщи Българска телеграфна агенция, цитирайки АП.

На среща със съветници по културните въпроси, състояла се в Кремъл, Путин сподели: "Ако е невероятно да го спрем, тогава би трябвало да го направляваме ". Той предизвести, че възбраната на концерти на реализатори ще има противоположния резултат и ще ги направи още по-популярни.

Путин означи, че рапът "се основава на три стълба - секс, опиати и митинг " и добави, че персонално е смутен от надделяващата тематика за дрогата в рапа, като сподели, че това "е пътят към деградирането на нацията ". Президентът съобщи, че "пропагандата на дрогата " е по-лоша и от ругатните.

Неговото изявление пристигна малко откакто в Русия бяха анулирани концерти на рапъри след предизвестия от управляващите, че тяхната музика разпространява "погрешни полезности ". Освен това минимум трима музиканти в Русия бяха задържани.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР