Обезкосмяването се практикува векове наред от всички култури по света.

...
Обезкосмяването се практикува векове наред от всички култури по света.
Коментари Харесай

Най-накрая безболезнено обезкосмяване – Сбогом нежелани косъмчета!

Обезкосмяването се практикува епохи наред от всички култури по света. Въпреки че, методите са разнообразни, крайната цел е идентична – да се отстрани нежеланото окосмяване по тялото.

Съществуват доста способи като да вземем за пример бръсненето, епилацията с восък или даже лазерна епилация. Някои от тях не дават дълготрайни резултати, а други свидетелстват, че в случай че няма болежка няма и резултат.

Прекалено доста способи за обезкосмяване

С годините и мъжете и дамите привикват да ползват методите за обезкосмяване с по-дълготраен резултат, а те постоянно са и мъчителни. Бръсненето и епилацията с восък са едни от най-евтините и необятно наличните през днешния ден – бръснарските ножчета и восъкът могат да се намерят по рафтовете на всеки магазин.


Бръснене – в действителност, бръснейки се, вие остъргвате повърхността на кожата и премахвате единствено забележимата част от косъма. Понякога боравенето с бръснарско ножче може да бъде рисково (например, в случай че се порежете), а космите стават все по-здрави и дебели.

Обезкосмяване с восък – леден или парещ, восъкът се нанася непосредствено върху тялото като по-късно се отлепя с лентички. Процедурата може да бъде доста неуредена. Тя е бърза, само че сходно на бръсненето не дава дълготрайни резултати, а отлепянето на лентичките е мъчително. По време на бръснене може да се порежете, при което да засегнете артерия, а това може да бъде доста неприятно.


Кремовете за депилация – това е още една опция. Според FDA (Агенция за надзор на храните и лекарствата) обаче, кремовете за депилация работят като химически бръснарски ножчета. Химичните субстанции могат да причинят съществени кожни дразнения и изгаряния, в случай че ги оставите да работят прекомерно дълго. Методът е временен и би трябвало да се заобикаля, поради последствията, които може да провокира.

Епилаторите – знаете за тях? Епилаторът е електричен апарат с въртящи се дискови пинсети, които отскубват повече косъмчета едновременно . Уредът е безценен, само че все пак не дава дълготрайни резултати. Освен това процедурата е мъчителна и дискомфортна.

Електролизата – може да прибегнете и към нея. При тази процедура в кожата се забива хирургическа игла, която подава електрически заряд. По този метод се унищожава коренът на всеки един косъм. Методът е дълготраен, само че е мъчителен и изобщо не на ниска цена.

Лазер – лазерните процедури са също продължително решение, само че са скъпи, сходно на електролизата. Като следствие могат да се появят инфекции, белези или изгаряния.
Star Silk Pro – а тук е и Star Silk Pro, безболезненото решение за обезкосмяване , употребено от хиляди души. Това е преференциална, безболезнена и лесна процедура за обезкосмяване, която сигурно работи.

Най-сетне кажете довиждане на нежеланите косъмчета


Проблемът с по-широко известните процедури за обезкосмяване е, че те постоянно са мъчителни, провокират кожни раздразнения и подкожен напредък на космите. Ами в случай че разберете, че съществува безболезнено и преференциално решение за обезкосмяване? Пробвайте Star Silk Pro – обезпечено сполучлив и неусетен способ за обезкосмяване.

Представете си, че повече не се постанова да се бръснете или да търпите мъчителната депилация , с цел да се отървете от нежеланите косъмчета. Останалите способи за обезкосмяване носят със себе си риск от инфектиране. Освен това неизбежно се стига до врастване на ново растящите косъмчета. Ако изберете лазерна епилация или електролиза, би трябвало незабавно да се подготвите за огромните разноски.



Star Silk Pro е безболезнено и ефикасно решение за обезкосмяване. Как работи? Star Silk Pro съставлява неповторима мрежа кристали, които заглаждат върха на косъмчетата. Така върхът им изтънява изцяло и те не са остри при напредък. При това косъмчетата не се отскубват от корена, което другояче води до засиления им напредък и до появяването на подкожни косъмчета. Едновременно с обезкосмяването Star Silk Pro прави и пилинг на кожата. По този метод отстранява мъртвите кафези по кожата и тя става необикновено гладка и мека на досег.


Изпробвайте Star Silk Pro за 44 дни от уюта на дома си и се уверете в магията. Гарантираме ви 100% задоволство. Вече не се постанова да търпите мъчителните способи, с цел да имате напълно гладка кожа. Пробвайте Star Silk Pro незабавно!


Имаме положителни вести за вас, в случай че и вие имате проблем с прекомерно бързия напредък на космите и врастването им, в случай че чувствате дискомфорт при обезкосмяване и ви е писнало от досегашните способи.


Само за нашите читатели дистрибуторът дава понижение от 50% – при изискване че поръчат ВЕДНАГА!


Вместо за 79,94 лева, което е постоянната цена на продукта, през днешния ден ще получите този артикул за безболезнено обезкосмяване за САМО 39,97 лева! Побързайте, количествата са лимитирани. КЛИКНЕТЕ ТУК >>
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР