Обездвижването сред младите хора в България се превръща във все

...
Обездвижването сред младите хора в България се превръща във все
Коментари Харесай

Румен Радев: Обездвижването сред младите хора се превръща в предизвикателство

Обездвижването измежду младежите в България се трансформира във все по-значимо предизвикателство на нашето съвремие. Това съобщи президентът Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на през днешния ден при представянето на уеб платформата на националната самодейност "Спортувай с президента ".

Спортът се свързва на първо място с физическо развиване и младежите в епохата на обществените мрежи и дроновете, към момента не обръщат нужното внимание на спорта, означи президентът.

Радев: Необходими са смели ограничения за възобновяване след пандемията

Той уточни, че спортът е освен това от физическо развиване - развива експедитивност, централизация, калява душeвността и кове темперамент, дава самочувствие и утвърждава екипния дух, спомага за изкореняването на експанзията.

Държавният глава означи, че бъдещето принадлежи на тези народи, които освен развиват промишлености, само че и приготвят своите жители за провокациите на това бъдеще - да бъдат физически здрави и душевен устойчиви. Това значи всеобщ спорт, физическа интензивност, природосъобразен метод на живот от най-ранна детска възраст, уточни Радев.

Вицепрезидентът Илияна Йотова  Илияна Йотова Илияна Малинова Йотова е български политик, 5 ти Вицепрезидент на Република България, означи, че й се желае всички български деца да имат еднакъв старт и равни благоприятни условия, без значение къде живеят.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР