Обещавам честно, открито и прозрачно управление. Нека да работим така,

...
Обещавам честно, открито и прозрачно управление. Нека да работим така,
Коментари Харесай

Новоизбраният кмет на Чирпан обеща честно и открито управление  

„ Обещавам почтено, намерено и транспарантно ръководство. Нека да работим по този начин, че след 4 години, когато се надигнем пред своите съграждани, да можем с намерено лице да им кажем какво сме свършили по време на мандата си. Чирпан има доста проблеми. Решаването на част от тях не търпи отсрочване. Трябва всички да се обединим, да загърбим политическите си пристрастия и да стартираме дружно работа “, това сподели през днешния ден новоизбраният кмет на община Ивайло Крачолов,след като постави клетва пред регионалния шеф на Стара Загора Гергана Микова. 

Неговата кандидатура беше издигната от необятната Местна коалиция, в която се сплотиха партиите ГЕРБ, НФСБ, Съюз на демократичните сили,  Български земеделски народен съюз, Социалдемократи и АТАКА, която завоюва седем места в 21-местния общински съвет. Днес клетва поставиха и кметовете на кметства и 20 общински съветници (един от съветниците отсъстваше), а свещеници от Старозагорската епархия отслужиха церемониален водосвет за здраве и благоденствие на Чирпан и неговите поданици.

За председателското място в локалния парламент беше издигната единствено кандидатурата на Иван Станчев - от същата локална коалиция от партии, която издигна Ивайло Крачолов. След тайното гласоподаване той беше определен с 14 гласа " за ". 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР