Обещаното турне на Spice Girls, което щеше да донесе на

...
Обещаното турне на Spice Girls, което щеше да донесе на
Коментари Харесай

Няма Виктория Бекъм – няма Spice Girls

Обещаното турне на Spice Girls, което щеше да донесе на всяка от певиците лична облага от 30 млн. английски лири, няма да се състои, заяви Контактюмзик.

Очакваше се момичешката група да се събере още веднъж за няколко плана, измежду които и международно турне. Макар и Виктория Бекъм да споделяше, че няма да взе участие в турне, останалите - Мел Би, Мел Си, Ема и Гери, се надяваха, че мениджърът Саймън Фулър ще я убеди.

"Те имаха оферта за 150 млн. английски лири да създадат турне, което включваше и концерт на стадиона Уембли. При тези условия даже Мел Си, която преди този момент демонстрираше принуда, подписа ", сподели неназован източник пред в. Сън от сънди. Преди месец Мел Би пък разгласи, че всички са подписали контракти за завръщането си.

Плановете обаче бързо са се объркали откакто станало ясно, че Виктория Бекъм е непреклонна и няма да излезе на сцена с останалите. И в този момент „ спайските “ са с чувството, че мениджърът им ги е употребявал, с цел да се заприказва още веднъж за него.

Последното турне на Spice Girls беше през 2007-2008 година Те не са излизали дружно на сцена от церемонията за закриване на Олимпийските игри в Лондон през 2012 година

Източник: Монитор
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР