Обещаното турне на Спайс гърлс, което щеше да донесе на

...
Обещаното турне на Спайс гърлс, което щеше да донесе на
Коментари Харесай

Турнето на Спайс гърлс за 150 млн. паунда пропадна, Виктория отказа да участва


Обещаното турне на " Спайс гърлс ", което щеше да донесе на певиците по 30 милиона английски лири, няма да се състои. Очакваше се момичешката група да се събере още веднъж за няколко плана, измежду които и международно турне. Макар и Виктория Бекъм да споделяше, че няма да взе участие в турне, останалите - Мел Би, Мел Си, Ема Бънтън и Гери Хорнър, се надяваха, че мениджърът Саймън Фулър ще я убеди.

Spice Girls reunion tour called off https://t.co/0cz5ZpXAIj pic.twitter.com/edXm26CPfR
— Eyewitness News (@ewnupdates) 17 юни 2018 година
" Те имаха оферта за 150 милиона английски лири, с концерт на стадиона Уембли. При тези условия даже Мел Си, която преди този момент демонстрираше принуда, подписа " - сподели неназован източник пред в. " Сън ".

Преди месец Мел Би разгласи, че всички са подписали контракти за завръщането си. Плановете обаче бързо се объркаха. Сега спайските са с чувството, че мениджърът им ги е употребявал, с цел да се заприказва още веднъж за него. Предишното турне на група " Спайс гърлс " беше през 2007-2008 година Те не са излизали на сцена дружно от церемонията за закриване на Олимпийските игри в Лондон през 2012 година
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР