Обещанията трябва да се спазват. Това е основата на всяко

...
Обещанията трябва да се спазват. Това е основата на всяко
Коментари Харесай

Денков призова ГЕРБ да гласуват кабинет с премиер Габриел-без смяна на министри и обяви: Ваше е решението дали ще хвърлите държавата в хаос

Обещанията би трябвало да се съблюдават. Това е основата на всяко доверие, както в политиката, по този начин и в живота. Тези дни Европейският съвет сподели ясно, че имаме шансове да влезем в еврозоната и до края на годината да отпаднат сухопътните граници за Шенген. Това съобщи в особено послание по Българска национална телевизия 1 министър председателят в оставка акад.Николай Денков.

" Преди 9 месеца се разбрахме сГЕРБ-СДС, че е значимо да има държавно управление. Тогава се разбрахме за период от 18 месеца, като се сменим сМария Габриелслед деветия месец. Ако няма общо договаряне за промяна на министри, се сменяме единствено аз иМария Габриел.

Аз спазихсвоето заричане и подадох оставка. Явно няма общо мнение за промяна на министри. Това значи, че би трябвало да се сменим единствено сМария Габриел- това договорихме.

Обръщам се къмГЕРБи ги приканвам да спазим догововорката, да подпишем съглашението за промени, като се ротираме сМария Габриел, без да променяме състава на държавното управление.

Колеги отГЕРБ-СДС, ваше е решението дали ще хвърлим страната в безпорядък или ще спазим сделката от преди 9 месеца ", добави премиерътНиколай Денков.Новини.бг

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР