Обещания за бързо научаване на чужд език и почти светкавични

...
Обещания за бързо научаване на чужд език и почти светкавични
Коментари Харесай

„Чети етикета”: Нов език за две седмици срещу 60 лв. – истина или измама

Обещания за бързо научаване на непознат език и съвсем светкавични резултати – на това се доверява наша зрителка, само че има вяра, че е станала жертва на машинация.

Стандартните курсове за непознати езици лишават време, само че пък подсигуряват по-добри резултати.

Тя избира да скрие лицето си, тъй като има вяра, че е станала жертва на машинация.

„ Преди коледните празници взех решение да си направя един подарък, защото от дълго време съм учила британски език и дълги години не съм го практикувала. Реших да се възползвам, даваха много огромни отстъпки и взех решение да пробвам”, споделя дамата.

Изучаването на непознати езици за две седмици по нов автоматизиран способ дава обещание офертата, която избира тя.

Предложението примамва с редица отстъпки и специфични цени – единствено в този момент и единствено за вас. Покана за гратис тестване на метода обаче е добър метод за събиране на персонални данни, предизвестява Борислав Сестримски, експерт по кибер сигурност. Според него това е фишинг страница за персонална информация.
Борислав Сестримски
Притисната от обещанията за извънредна оферта, нашата зрителка пристъпва към заплащането бързо и превежда 60,36 лева за първото равнище.

С имейл от същата дата компанията удостоверява приемането на сумата и праща ключова дума за достъп до мултимедийна платформа за проучване на непознат език.

С изненада дамата открива, че в нея има единствено случаен набор от думи, а уебсайтът дава обещание повече.

Жената изпраща два имейла с молба за повече информация. Прави опит да си върне и парите, както допускат изискванията на уеб страницата, само че отговор няма и до ден сегашен.

На посочения телефон за връзка сигналът е свободен и никой не подвига.

Направихме инспекция кои са хората, които стоят зад уеб страницата и дават обещания за обезпечен триумф. Започваме с Харолд Линберг – политолог, който свободно владее 22 езика. Посочен е като създател на създадения способ за скоростно проучване на непознат език.

Намираме информация за футболист с името Харолд Уинбърг, само че няма и диря от политолог с фамилия Линберг. Вместо това откриваме, че фотографията му се продава в портал за авторски фотографии или другояче казано – индивидът може да бъде полиглот, преподавател, професор и всичко, стига да сме си платили.

Г-жа Мария Любенова, посочена като една от първите, в България, които са се възползвали от двуседмичния способ за автоматизирано проучване се оказва симпатична манекенка в същия уебсайт. Откриваме я под името Мари Лалошакова.

Проверяваме и Атанас Попов, който подсигурява за метода като началник на школа за непознати езици в София. Откриваме неговата фотография още веднъж в уеб страница за фотографии, а в мненията под обявата във „ Фейсбук” виждаме по-скоро отрицателни отзиви.

Заедно благодарение на кибер експерта Борислав Сестримски се опитваме да разберем повече и откриваме, че документът на уеб страницата е със период единствено за една година, което ясно подсказва, че притежателят няма желание да го поддържа дълго време.

Димитър Маргаритов от Комисията за отбрана на потребителите разясни, че към този момент са почнали работа по този сигнал, само че за момента не могат да открият притежателя на уеб страницата.

КЗП са създали и контролна покупка на пакет и би трябвало да получаш флашпамет с учебник по пощата, като се надяват по този начин да схванат адреса на притежателя на лъжливия уеб страница.

Можем ли в действителност да научим език за две седмици?

Експертите са безапелационни, че в границите на две седмици човек може да научи базови „ избавителни пояси”, само че никога няма да владее свободно езика.

„ Дори и да научат 100 думи, когато не знаят в каква обстановка и по какъв начин да се употребяват, няма по какъв начин да бъдат самостоятелни”, разясни Мария Момчилова.

По думите ѝ има ускорени курсове, които обаче са доста натоварващи и дават съществени умения за приложимост на непознат език.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР