Обещаната от властта по-евтина сянка на плажа и това лято

...
Обещаната от властта по-евтина сянка на плажа и това лято
Коментари Харесай

Обещаните по-евтини чадъри на плажа се оказаха мираж

Обещаната от властта по-евтина сянка на плажа и това лято се оказа мираж.

Зрители на bTV се оплакаха, че били принудени да платят за комплект от чадър и два шезлонга, макар че желали да употребяват единствено един.

Сянката на първа линия в Лозенец е оценена на 18 лв.. Ако желаете да се печете там, би трябвало наложително да ползвате чадър и два шезлонга.

„ Има разнообразни зони, има зони единствено с чадъри, единствено чадър със шезлонг и чадър с два шезлонга. Специално тази зона начело са първите три реда с два шезлонга. Когато има такива клиенти, ги насочваме – плажът е доста огромен ", изясни Силвия Кисьова, представител на концесионера.

От Комисията за отбрана на потребителите обясниха, че по разпоредба зоните са две – платена и свободна, и не може платената да бъде по-малко или повече ВИП.

" Имаше случаи освен на неточно оповестяване, само че и насила потребителят да употребява услуга наложително, което също е нарушаване ", сподели Димитър Маргаритов – ръководител на КЗП.

" Значи 20 лв. нощувка, 20 лв. чадър на плажа. Това си е жив грабеж! Какво употребяваме – един пясък непочистен, цялостен с фасове ", оплака се Костадин Ганчев.

-->
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР