Обектив LEICA с 30x оптично вариоРезолюция 3 МегапикселаВъртящ се заден

...
Обектив LEICA с 30x оптично вариоРезолюция 3 МегапикселаВъртящ се заден
Коментари Харесай

Panasonic представи новия Lumix TZ95

Обектив LEICA с 30x оптично вариоРезолюция 3 МегапикселаВъртящ се заден екран и визьор с висока резолюция
Снимайте от близко и отдалече с най-новото попълнение в известната серия туристически фотоапарати TZ (Travel Zoom) на Panasonic. Със своя обектив LEICA DC VARIO-ELMAR с 30-кратно оптично варио този многофункционален джобен фотоапарат е идеалният сателит за пътешестване. Оборудван с 20.3-мегапикселов датчик с висока резолюция, режими 4K Фотография и 4K Видео, високоскоростно снимане в серия и редица други впечатляващи функционалности, TZ95 оказва помощ да се уловят и запазят всички вълнуващи моменти. Въртящият се заден екран и новият Live View визьор с висока резолюция също улесняват за снимането на съвършения кадър.
Основни функционалности
Lumix TZ95 е екипиран с няколко усъвършенствани функционалности, които са предопределени за снимане на допустимо най-хубавата фотография

Ултраширокоъгълният 24-милиметров (приравнено) обектив е съвършен за пейзажна снимка, само че също по този начин с 30-кратното варио фокусното му разстояние може да доближи до 720 мм. (приравнено). Оптичният стабилизатор на облика Power O.I.S поддържа вашите фотоси чисти и ясни посредством дейно компенсиране на заклащането на фотоапарата, даже при снимане с огромно фокусно разстояние. А функционалността Zoom Compose Assist оказва помощ при следенето на обектите и е изключително потребна, когато те излязат отвън кадър. За да се уловят и най-бързите обекти, TZ95 има опция за снимане в серия с 10 фрагмента в секунда (AFS) и следене на обекта с 5 фрагмента в секунда (AFC). Допълнителните функционалности и характерности също по този начин включват следното:
1/2.3-инчов Live MOS датчик с висока резолюция 3 мегапикселаУлтра-високоскоростен автофокус за почти 1 секундиСнимане в RAW формат и ръчни настройки, плюс изцяло автоматизиран режим за начинаещи.

Създайте своя лична история0-инчов въртящ се заден екран със сензорен екранLive View визьор с висока резолюцияФункция 4K Фотография за хващане на значимите моменти.
С помощта на 0.21-инчовия Live View визьор с еквивалентни 2330k точки и огромния 3.0-инчов екран със сензорно ръководство от неподвижен вид и резолюция 1040k точки, композирането на фрагмента е извънредно елементарно, даже в явен безоблачен ден. Мониторът може да се върти на 180 градуса, което е идеално за селфи фотоси. Дайте воля на творчеството си с 22-та цифрови филтъра, които могат да се ползват и при панорамни фотоси.

Благодарение на функционалността 4K Photo (4K Фотография) улавянето на точния миг е по-лесно от всеки път. Тази изключителна функционалност дава опция да се снимат и най-мимолетните моменти със скорост 30 фрагмента в секунда, след което да се изберат най-подходящите фрагменти и да се запаметят като 8-мегапикселови фотоси в JPEG формат.

Нови допълнения са функционалностите Auto Marking (Автоматично маркиране) за бързо избиране на най-подходящите фрагменти и Sequence Composition (Композиция от поредни движения) за съчетание на разнообразни фрагменти в една фотография със специфични резултати.

Дори селфи фотосите могат да бъдат усъвършенствани с функционалността 4K Фотография. Тя разрешава да се избере най-хубавия кадър, в който всички се усмихват или фонът е най-красив.
Винаги в подготвеност при потребност
Вградената Bluetooth и Wi-Fi съгласуваност разрешава бързо и елементарно шерване на фотоси със семейство и другари. Поддръжката на BLE (Bluetooth Low Energy) дава опция за автоматизирано прекачване на изображенията в смарт телефон или таблет и качването им обществени мрежи при минимална консумация на сила. А GPS маркирането разрешава запаметяване на местоположението, където са снимани фрагментите. Нещо повече, след свързване на TZ95 със смарт телефон или таблет, можете да се снима и отдалечено – идеално за “юси ” (групово селфи) и ваканционни фотоси.

Дългият живот на батерията при TZ95 подсигурява, че с едно зареждане на батерията можете да се създадат към 380 фотоси, само че в случай че въпреки всичко батерията се изтощи в придвижване, фотоапаратът разполага и с функционалност за USB зареждане, която обезпечава скъпа спомагателна сила.

Фотоапаратът ще се предлага на пазара от април месец.

За повече информация, посетете: https://www.panasonic.com/bg/consumer/cameras-camcorder/lumix-digital-cameras/superzoom-cameras/dc-tz95.html
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР