Обект за спортно-развлекателна дейност – това е описанието на четириетажна

...
Обект за спортно-развлекателна дейност – това е описанието на четириетажна
Коментари Харесай

Близо до морския сарай на Доган - уникален обект за спортно-развлекателна дейност

Обект за спортно-развлекателна активност – това е описанието на четириетажна постройка, изникнала навръх границата на плаж „ Росенец Север “.
Отговорът какъв е обектът, който попада в описанието „ преместваеми обекти и уреди “, е даден публично от Министерството на туризма. Там категорично е посочено, че такива уреди се слагат след позволение от основния проектант на общината. Той се преценява с авансово написана скица от министъра на туризма, като обаче изискване за слагане на преместваем обект е и планова документи, която предстои на утвърждение персонално от основния проектант. Освен това, изискванията и редът за издаване на позволение за слагане на подобен обект се дефинират в общинска разпоредба, която се издава от съответния общински съвет.
В случая Actualno.com няма ни най-малка визия за каква спортно-развлекателна активност служи постройката – СНИМКИ ВИЖТЕ ТУК!
Интересен факт е, че концесионер на „ Росенец Север “ е компания „ Хермес Солар “ - против 48 000 лв. годишно. Това е същата компания, която публично стои зад градежа на морския сарай на почетния ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган. Подробности каква е тази компания и кой оказа помощ доста в документите можете да си ПРИПОМНИТЕ ТУК!
Друг забавен факт е, че в писмото от Министерството на туризма написа и, че се съблюдават деликатно избрани текстове на Закона за устройството на Черноморското крайбрежие (ЗУЧК). Един от тях е за това каква спомагателна комерсиална повърхност може да се употребява - до 2 на 100 от площта на морския плаж. (чл. 10, алинея 8). Иначе съгласно държавната информация, въпросната четириетажна постройка е ситуирана на обща повърхност 10 квадратни метра.
Още: " С голям транспарант питат учител в УАСГ: Кой построи сараите? "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР