Обект с форма на диск, по-дълъг от височината на Емпайър

...
Обект с форма на диск, по-дълъг от височината на Емпайър
Коментари Харесай

Над Донецк заснеха НЛО, „по-голямо от Емпайър Стейт Билдинг“

Обект с форма на диск, по-дълъг от височината на „ Емпайър Стейт Билдинг “, се появил на хоризонта над провинция Донецк в Украйна на 23 февруари, витаейки злокобно на една миля от земята. Това оповестява DailyMail.com, цитирайки описа на украински боец – оператор на дрон. Той внимателно насочил инфрачервения си квадрокоптер на 500 фута за разследваща задача и до момента в който се опитвал да ръководи апарата в мощния вятър, ненадейно видял плоския НЛО с дължина 1300 фута, който висял неподивжно във въздуха макар съвсем ураганните ветрове, написа уеб сайтът. 
Съобщава се, че боецът е от 406-и батальон на украинската войска. По думите му той и сътрудниците му военнослужещи „ в никакъв случай преди не са виждали сходни неща “. „ Първоначално си помислих, че това е нещо ново, измислено от руснаците, само че след това разбрах...Не! Може да е НЛО “, цитира боеца DailyMail.
Обектът бил с 36 до 54 градуса по Фаренхайт (20-30 по Целзий) по-горещ от всеки различен обект, който операторът на дрон в миналото е проследявал във военната зона – изключвайки атмосферни феномени, балони и противников самолети, твърди той. Бойците се чудели първо за какво е толкоз парещ този диск и по какъв начин по този начин виси неподвижно във въздуха. Те съумели да снимат 17-секундно видео, споделено извънредно с DailyMail.
Сайтът прецизира, че украинският 406-ти батальон е получи дрона DJI, с термично изображение Mavic 3T посредством фондация DeepInspire.
ВНИМАНИЕ! Това видео съдържа нецензурни думи
„ Използвам този филтър (инфрачервен, за топлинно виждане - б.а.) доста постоянно “, декларирал операторът на дрона, „ и към този момент имам опит да разграничавам яркостта на даден обект съгласно температурата. “
Вадим (така се споделя операторът на дрона) пресметнал, че дългият почти 400 метра неидентифициран летящ обект бил с височина 100 метра. Вадим изискал неговото фамилно име и други основни детайлности за срещата с третия тип да не бъдат разкривани от съображения за оперативна сигурност.
Говорител на производителя на устройството Mavic DJI разяснява пред DailyMail, че не може да помогне с пояснение какво се вижда на фрагментите с НЛО, само че позволява неточност в оборудването да е изиграла роля за странната преживелица.
Вадим обаче се съмнява да става дума за бъг в устройството. „ Виждали сме разнообразни неща (в небето - б.а.) “, споделя той и прибавя: „ Никога преди не сме виждали такива неща. “ 
Едно евентуално пояснение за НЛО е известният феномен на оптичната заблуда, наименуван „ Fata Morgana “, възникващ при „ температурна инверсия “ на парещ въздух в горните пластове на атмосферата, напомня медията, само че Вадим е безапелационен, че видяното е истина. Обяснението му е, че термичната оптика няма по какъв начин да засече мираж, миражът може да се види единствено с просто око. Освен това обектът не променял формата си и не трептял на талази, което е особено за изображенията на миражите. 
„ Често Fata Morgana се трансформира бързо “, напомнят и от управлението за сигурност на полетите SKYbrary. Миражът се състои от няколко обърнати (с главата надолу) и изправени (с дясната страна нагоре) изображения, които са подредени едно върху друго, споделят специалистите. А обектът, сниман от Вадим, бил в постоянна позиция и не се движел. 

Новата система Gremlin на Пентагона ще събира данни за НЛО 

All-domain Anomaly Resolution Office (AARO) - службата на Пентагона за следствие на НЛО, създава нови благоприятни условия за наблюдаване на небето. Преди дни пред публицисти Тим Филипс, настоящият началник на AARO, съобщи, че офисът си сътрудничи с държавни лаборатории и академични откриватели в потреблението на портативен сензорен комплект, наименуван Gremlin System.

Всъщност системата Gremlin към този момент прави наблюдения, само че Пентагонът има за цел да разшири нейните благоприятни условия. Според Филипс, системата е разкрил галактически явления, до момента в който е правила елементарни наблюдения. Преди седмица службата за следствие на UAP, както по новому се назовават неидентифицираните летящи обекти, разгласява отчет от 63 страници, в който изяснява, че не е разкрила емпирични доказателства за НЛО. „ Повечето наблюдения са елементарни обекти и феномени и са резултат от неправилна идентификация “, изяснява документът.
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР