Обединихме се около решението за изпълнение на текста в коалиционното

...
Обединихме се около решението за изпълнение на текста в коалиционното
Коментари Харесай

Няма да ни плащат първия ден от болничния

Обединихме се към решението за осъществяване на текста в съдружното съглашение за повишение на пенсиите. В случая за повишаване на минималната пенсия на 250 лв.. Това разгласи в Народното събрание водачът на НФСБ Валери Симеонов след политически съвет на ръководещата коалиция, съобщи ТОПНОВИНИ.

„ Второто решение, което сме взели и ще материализираме, е за приобщаването на 4,5 и 6- годишните деца от ниско обществени пластове, от по- маргиналните кръгове, към просветителната система. Те наложително да бъдат в детска градина. Държавата ще поеме разноските за такси “, уточни Симеонов.

„ Третото, към което се обединихме, е да бъде избран и заделен фонд от 70 млн. лв. за създаване на нови детски градини и учебни заведения “, добави водачът на НФСБ и посочи, че този ангажимент ще бъде стихотворец и за идващите 3 години.

„ По открита процедура в целия Европейски Съюз, първият ден от болничния няма да се заплаща “, съобщи Валери Симеонов. „ Налице са извънредно доста случаи за злоупотреби. Има сериозен растеж на болничните “, посочи той.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР