Обединеното училище "Св. Климент Охридски" в село Тишевица получи нов

...
Обединеното училище "Св. Климент Охридски" в село Тишевица получи нов
Коментари Харесай

Нов автобус ще вози учениците от училището в Тишевица

Обединеното учебно заведение "Св. Климент Охридски " в село Тишевица получи нов рейс от Министерство на образованието и науката. До подмяната на остарелия рейс се стигна след писмо от кмета Калин Каменов до просветителния министър Красимир Вълчев, с молба за обезпечаване на ново транспортно средство, което да подсигурява сигурността на пътуващите 70 възпитаници, показаха от пресцентъра на община Враца.
"Транспортът за нашето учебно заведение е от извънредно значимо значение, защото всекидневно пътуват деца от 4 обитаеми места от района. Старият учебен рейс беше минал над 500 000 км., бе съществено амортизиран и това постановяваше отделянето на забележителен финансов запас за неговия ремонт. С обезпечения рейс от Министерството на образованието и науката, може да осигурим един спокоен транспорт на нашите възпитаници и в същото време да усъвършенстваме разноските за ремонтни действия ", съобщи шефът на учебното заведение Димитър Костов.
Община Враца е подала искане до Министерството на образованието и науката за замяна на всички учебни рейсове, създадени преди 2008 година.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР