Обединеното кралство ще загуби повече от други партии в случай

...
Обединеното кралство ще загуби повече от други партии в случай
Коментари Харесай

Макрон: Три пътя пред Лондон за Брекзит

Обединеното кралство ще загуби повече от други партии при положение на отдръпване от Европейския съюз без договорка, само че са вероятни и други благоприятни условия за развиване на обстановката, съобщи френският президент Емануел Макрон, съобщи Ройтерс.

Brexit без договорка плаши всички, споделя Макрон, само че той вижда Англия като " първите губещи " в този случай. Вторият вид е, че Лондон може да се опита да накара Брюксел да усъвършенства изискванията за овакантяване на Европейски Съюз, само че няма да получи това, което желае, добави френският президент.

" Можете да извършите усъвършенствания в няколко неща, само че аз не мисля, че [това ще се случи], тъй като към този момент сме достигнали максимума в това, което може да се реализира в договорката ", изясни Макрон, добавяйки, че Европейски Съюз не може да реши вътрешните проблеми на Англия.

Третият вид на развиването на обстановката Макрон назовава смяната в договорката, като отбелязва, че това лишава време. В този случай несигурността и безпокойството ще се усилят, заключи френският президент.

По-рано в Камарата на общините на английския парламент отхвърлиха съглашение за изискванията за евакуиране на страната от Европейски Съюз, контрактувано от премиера Тереза ​​Мей и Брюксел. След гласуването Лейбъристката партия инициира избор на съмнение към държавното управление.

Документът, отритнат от Парламента, планува, че от 29 март, когато Англия напусне Европейски Съюз, ще стартира временен интервал, през който страната ще остане в митническата зона на Европейския съюз и европейския обединен пазар, до момента в който Лондон няма да има опция да взе участие в основаването на общоевропейски закони.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР