Обединеното кралство ще бъде домакин на Евровизия 2023, въпреки че

...
Обединеното кралство ще бъде домакин на Евровизия 2023, въпреки че
Коментари Харесай

Евровизия 2023 ще е във Великобритания

Обединеното кралство ще бъде хазаин на Евровизия 2023, макар че успеха тази година беше за Украйна. Решението е взето от съображения за сигурност поради войната в Украйна.

След поредност полемики Би Би Си, като телевията-продуцент на заелия второ място в състезанието за 2022 година, беше поканена от EBU да бъде хазаин на 67-ия конкурс за ария на Евровизия.

Би Би Си е поемала семейството и на други страни-победители в четири предходни случая. Организаторите дават поръчка състезанието идната година да покаже творчеството и уменията на един от най-опитните публични оператори в Европа, като в същото време подсигурява, че тазгодишните спечелили, Украйна, ще бъдат показани почтено по време на събитието.

Представители на украинската телевизия ще работят с Би Би Си, с цел да разработят и внедрят украинските детайли на предаванията през идната година. Украйна, като страна победител в състезанието за ария на Евровизия 2022, също автоматизирано ще се класира за огромния край на идния конкурс.

От Би Би Си се ангажират да трансфорат събитието в същинско отражение на украинската просвета, дружно с демонстрирането на разнообразието от английска музика и творчество. Сега Би Би Си ще стартира процеса за намиране на град-домакин.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР