Обединеното кралство се намира в момент на максимален риск от

...
Обединеното кралство се намира в момент на максимален риск от
Коментари Харесай

Борис Джонсън: Обезщетяваме семействата на загиналите медици с по 60 000 паунда!

 " Обединеното кралство се намира в миг на оптимален риск от огнището на ковид ", съобщи Борис Джонсън, като прикани хората да не губят самообладание при снемането на ограничаващите ограничения.

Говорейки пред постройката на " Даунинг Стрийт " 10 за първи път след възобновяване си от вируса, Джонсън сподели, че " в този момент започваме да насочваме потока " на заболяването.

Той сподели, че блокирането няма да бъде облекчено прекомерно скоро и детайлности за всички промени ще бъдат посочени през " идните дни ". Но някои спрени услуги на Националната здравна работа /NHS England/, като грижите за онкоболните, би трябвало да възобновят.

А фамилиите на медиците и обществените чиновници изгубили живота си на първа линия в битката с ковид ще получат обезщетение в размер на 60 000 паунда, оповестиха от държавното управление.

До момента 82 чиновници на NHS и 16 обществени служащи са умряли от COVID-19. Премиерът се завърна на " Даунинг Стрийт " в неделя след повече от три седмици неявяване поради заболяването.

Джонсън съобщи, че схваща опасенията на притежателите на компании, които са нетърпеливи изключителните ограничения да бъдат анулирани.

Но преждевременното преустановяване на карантината може да докара до втори скок в разпространяването на болестта и повече смъртни случаи, сподели той, представен от " БГНЕС ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР