Обединеното кралство съобщи днес за нови 4422 случаи на коронавирус,

...
Обединеното кралство съобщи днес за нови 4422 случаи на коронавирус,
Коментари Харесай

Англия с най-много новозаразени от май и протест срещу нова карантина

Обединеното кралство заяви през днешния ден за нови 4422 случаи на ковид, със 100 повече в сравнение с през вчерашния ден. Това е максимален брой за денонощие от 8 май насам, съобщи Ройтерс.

Междувременно, в центъра на Лондон стачкуващи, протестиращи против налагането на нова национална карантина и имунизирането против ковид, влязоха в конфликти с полицията, съобщи ТАСС.

По информация на организация Прес асосиейшън, събралите се на площад Трафалгар хора, измежду които имало и подкрепящи теорията за скрит план като основа за пандемията, са оказали опозиция на полицията, която взела решение да стартира да задържа хора.

Скотланд ярд предприе тази стъпка, защото стотици участници в протестната акция отказваха да прекратят противозаконната проява. В Англия има възбрана за всеобщи събирания на хора, с цел да се понижи рискът от предаване на болестта, прецизира ТАСС.

В известие на полицията се споделя, че стачкуващите не желаели да изоставен площада, с което изложили себе си и близките на риск, а също така били нападателни към служителите на реда.

На фрагменти, оповестени в обществените мрежи, се вижда, че стачкуващи са създали жива верига, което мощно затруднява служителите на реда да ги разпилян или задържат.

Много малко от протестиращите са с защитни маски, а в тълпата се виждат и плакати с текстове, че коронавирусът е подправена вест, имунизациите са зло, същинските разпространители на вируса употребяват кули за 5G мрежата. Четат се и апели за опълчване на тиранията на държавното управление.

В края на август при аналогични протестни акции в центъра на Лондон участваха, по разнообразни оценки, от неколкостотин до 10 000 души.

Сред арестуваните тогава беше по-големият брат на някогашния водач на Лейбъристката партия Джереми Корбин - Пиърс Корбин. По-късно той беше санкциониран с 10 000 лири.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР