Обединеното кралство предлага да удължи този период до 23:00 часа

...
Обединеното кралство предлага да удължи този период до 23:00 часа
Коментари Харесай

В Най-Критичния Момент Борис Джонсън С Тотално Неочакван Ход За Брекзит!

Обединеното кралство предлага да удължи този интервал до 23:00 часа локално време на 31 януари 2020 година Ако страните съумеят да ратифицират съглашението за овакантяване на Европейски Съюз до от тази дата, срокът за Брекзит ще завърши по-рано. Искрено ваш, министър-председател на Обединеното кралство на Англия и Северна Ирландия. “, се споделя в писмото, копие от което е разполагаем на РИА „ Новости ”.

В същото време персоналният автограф на премиера не е разполагаем в наличното електронно фотокопие. Писмото стартира с думите, че Народното събрание задължава премиера да се обърне към Европейски Съюз с искане за отсрочване на Брекзит.

По-рано английските медии, базирайки се на държавни източници, оповестяват, че Джонсън ще изпрати три писма до Туск: едното под формата на неподписано персонално изложение на закона за удължение на Брекзит, признат от Народното събрание, второто - личен коментар, че се опълчва на забавянето и би желал да изтегли страната от Европейския съюз на 31 октомври, а третият е коментар на непрекъснатия представител на Англия при Европейски Съюз Тим Бароу.

Сега решението за периода на Брекзит ще бъде взето от Европейския съюз. По-рано беше планувано Англия да напусне Европейски Съюз на 31 октомври.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР