Обединеното кралство подкрепя усилията на България като близък европейски партньор

...
Обединеното кралство подкрепя усилията на България като близък европейски партньор
Коментари Харесай

Загазихме Я! Обединеното Кралство С Извънредно Много Важно Послание За България!

" Обединеното кралство поддържа напъните на България като непосредствен европейски сътрудник и съдружник в НАТО да пази националните си ползи против сходни закани ", гласи изказването на задачата.

Снощи и от американското посолство обявиха, че са осведомени със следствието на българските правоприлагащи органи, като Съединени американски щати напълно поддържат напъните на България да отбрани суверенитета си от злонамерено въздействие.

По-рано през днешния ден основният прокурор Сотир Цацаров, вътрешният министър Младен Маринов и ръководителят на ДАНС Димитър Георгиев бяха извикани в Народното събрание, с цел да бъдат изслушани от депутатите по отношение на следствието против ръководителя на " Русофили " Николай Малинов, който бе упрекнат за закононарушение против Републиката.

Вчера стана ясно, че на съветския жител Леонид Решетников е наложена възбрана да влиза в България за период от 10 години, а през днешния ден от парламентарната естрада Цацаров заяви, че същата мярка е приложена и по отношение на още един руснак - Константин Малофеев. Той е водач на " Двуглав орел ", една от организациите, за които е работел Малинов. Смята се, че Малофеев е един от спонсорите на съветските сепаратисти в Украйна.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР