Обединеното кралство налага карантина за пътниците, идващи от Франция, Нидерландия,

...
Обединеното кралство налага карантина за пътниците, идващи от Франция, Нидерландия,
Коментари Харесай

Лондон въвежда каратина за пристигащи от 4 европейски страни

Обединеното кралство постанова карантина за пасажерите, идващи от Франция, Нидерландия, Малта и Монако поради увеличение на случаите на болест с ковид в тях, предадоха международните организации.

Мярката влиза в действие в събота, в  3.00 ч. по Гринуич. Всеки, идващ в страната от някоя от тези четири страни, би трябвало да се самоизолира за 14 дни.

Официален Париж реагира неотложно като изрази страдание за решението на Обединеното кралство, само че и предизвести, че това ще докара до реципрочна мярка от Франция, предадоха международните организации.

В същото време английският министър председател Борис Джонсън разгласи от през днешния ден възобновяване на рестартирането на стопанската система в Англия, заяви Ройтерс. Повечето бизнеси ще могат да възобновят работа, само че при прецизни правила. Ще стартира и пробно стартиране на фенове на спортни събития, ще се възобновят и театралните и музикалните спектакли на закрито, само че при съблюдаване на разпоредбите за обществена отдалеченост.

Увеличават се санкциите до 3200 паунда за тези, които неколкократно отхвърлят да носят маска тук-там, на които би трябвало да го вършат. Джонсън предизвести, че ще спре още веднъж облекчаването на карантинните ограничения, в случай че стане нужно.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР