Обединеното кралство играе по свирката на Европейския съюз по време

...
Обединеното кралство играе по свирката на Европейския съюз по време
Коментари Харесай

Безжалостен Найджъл Фарадж: Тереза Мей играе по свирката на ЕС за Брекзит

Обединеното кралство " играе по свирката на Европейския съюз " по време договарянията за Брекзит . Това разгласи някогашният водач на Британската партия за самостоятелност и сегашен евродепутат Найджъл Фарадж , представен от английските медии.

В спор в Европейския парламент той жигосах английския министър председател Тереза Мей, че задоволява настояванията на Европейски Съюз с цената на кардинални отстъпки от страна на Англия.

Споразуменията по правата на жителите значат, че " безразборната имиграция " от Европейски Съюз ще продължи и след излизането на Обединеното кралство, уверен е той.

 Екологичен потенциал поддържа започване на втора фаза от договарянията за Брекзит
Екологичен потенциал поддържа започване на втора фаза от договарянията за Брекзит

Мей разгласи, че двете камари на Народното събрание ще имат късмет да гласоподават окончателното съглашение

Белгийският евродепутат Ги Верхофстад съобщи, че е бил убеден, че Англия няма да се откаже от уговорките си на фона на опасенията дали те са правно обвързващи.

Верхофстад, който е основният договарящ на Европейския парламент за Брекзит, предложи политическото съглашение от първата фаза, реализирано през предходната седмица, да се трансформира в " изкусен " юридически текст през идващите няколко седмици, а не месеци.

Въпреки единодушието, че е бил реализиран задоволителен прогрес по въпросите на развода, с цел да се премине към идващия стадий на договарянията, Мишел Барние, основният договарящ на Европейската комисия за Брекзит, съобщи, че Европейски Съюз би трябвало да бъде " деликатен и внимателен ", когато става дума за гарантиране спазването на английските задължения за правата на жителите, границата сред Северна Ирландия и Република Ирландия и " сметката по развода ".

 Лондон не може да пренебрегне уговорките си за Брекзит, предизвести Брюксел
Лондон не може да пренебрегне уговорките си за Брекзит, предизвести Брюксел

Тази седмица се чака водачите на Европейски Съюз да вземат решение

Фарадж, който агитираше в продължение на 20 години за излизането на Англия от Европейски Съюз, също по този начин нападна английското държавно управление, акцентирайки, че Барние нямало потребност да прави доста отстъпки на Тереза Мей .

" Не съм сюрпризиран, че всички вие сте доста удовлетворени от Тереза Мей , която се съобщи по съвсем всички тематики ", посочи Фарадж.

" Тя свири по вашата свирка от самото начало . Трябва да сте доста, доста удовлетворени в действителност ", иронично подмятна той.

Предупреждавайки за по-нататъшно изменничество на английските гласоподаватели , дали своят вот в интерес на Брекзит, той посочи, че вероятността за двугодишен временен интервал, откакто Обединеното кралство напусне Общността през март 2019 година, ще бъде " най-голямата машинация до момента ", което значи, че Англия ще напусне Европейски Съюз " единствено номинално ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР