Обединеното кралство и други западни страни използват Украйна като инструмент

...
Обединеното кралство и други западни страни използват Украйна като инструмент
Коментари Харесай

Русия: Западът иска конфронтация!

Обединеното кралство и други западни страни употребяват Украйна като инструмент за военно-политическа борба с Русия. Това се споделя в позиция на съветското посолство в английската столица Лондон, съобщи организация ТАСС.

Коментарът на съветската дипломация беше изработен в отговор на изказването на Джереми Хънт, външния министър на Англия, който поздрави Владимир Зеленски за успеха на изборите в Украйна. Зеленски разгроми Петро Порошенко и е новият президент на страната. Според Москва обаче задачите на Лондон са разнообразни.

„ Подобни изявления единствено акцентират, че същинската цел на по този начин наречената поддръжка, предоставена през последните години на украинското държавно управление от Англия и другия западни страни, в действителност въобще не оказва помощ на украинския народ. Те (западните страни) употребяват Украйна като инструмент за военно-политическа борба с Русия “, се споделя в позицията на съветското посолство.

„ Редно е да се означи, че в изказването му няма и дума за политическо споразумяване на спора в Източна Украйна, а показва подготвеност за съдействие в региона на защитата с Киев “, показаха още от посолството. Дипломатическото посланичество на Русия разгласи, че най-хубавият метод за реализиране на непоклатимост в Украйна е поощряване на разговора на управляващите със личните си жители на изток. Британската изразителност „ няма да способства “ за нормализиране на ситуацията в Донбас, се споделя в позицията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР