Обединените патриоти ще решат кои кандидати ще подкрепят за кметове

...
Обединените патриоти ще решат кои кандидати ще подкрепят за кметове
Коментари Харесай

Обединените патриоти ще решат кои кандидати ще подкрепят на балотажите

Обединените патриоти ще решат кои претенденти ще поддържат за кметове на балотажите в страната, в това число и в София, едвам откакто видят окончателните резултати от вота и обсъдят междупартиино обстановката. Това обявиха както от Вътрешна македонска революционна организация, по този начин и от НФСБ. От Воля пък желаеха по-голяма роля в ръководството на страната след резулатите си в неделя.

По предварителни данни, които ние имаме от страната, Вътрешна македонска революционна организация най-вероятно ще удвои общинските си съветници в цялата страна. В не дребна част от регионалните градове, претендентите на Вътрешна македонска революционна организация са трети и то с много положителни проценти, чакаме в най-малко 10-15 общини претендентите да отидат на балотаж.

От партията обаче разкритикуваха като цяло провеждането на вчерашни избор.
Юлиян Ангелов, ръководител на изборния щаб на Вътрешна македонска революционна организация: И тези локални избори бяха отвратителни, тъй като в България няма битка на хрумвания, няма какво ще свършиш, какви политики предлагаш, а има битка на мръстни номера, на пазаруване на гласове, на закани, на тормоз, което не е обикновено в 21 век.
Според Вътрешна македонска революционна организация мястото на техния претендент Ангел Джамбазки в конкуренцията за София се дължи на навика избиратилите да гласоподават за първите двама претенденти на първо място.

От НФСБ пък откриха неточност при представянето на техния претендент.
Валери Симеонов, ръководител на НФСБ: Основната неточност е че малко късно започнахме да представяме нашия претендент Стефан Иванов, който съгласно нас има изключителни достолепия, софиянец с богат политически опит.
Нито Вътрешна македонска революционна организация, нито НФСБ бяха безапелационни зад кои претенденти ще застанат на балотажите и на първо място в София.
Валери Симеонов, ръководител на НФСБ: Ще получите отговор откакто видите крайните резултати, откакто с нашите съдружни сътрудници се съберем и обсъдим чия страна да заемем или да кажем на хората да гласоподават по съвест, откакто са дали своят вот за нас.
В София кого ще подкрепите на балотажа?

Юлиян Ангелов, ръководител на изборния щаб на Вътрешна македонска революционна организация: Не сме коментирали изобщо за поддръжка където и да е, това е прекомерно рано въобще да разясняваме по страната, ще поддържаме или няма да поддържаме.
Патриотите се въздържаха и от коментар за гласуването в Пловдив и класирането след вота на техния претендент Славчо Атанасов, който по първични данни остава трети.
Валери Симеонов, ръководител на НФСБ: Аз бих предпочел да разясня пловдивската спекулация, по този начин да я назовем, откакто приключат преброяванията.
След привършване на изборния ден своя поръчка за по-голямо присъединяване в ръководството на страната даде водачът на " Воля " - Веселин Марешки.
Веселин Марешки, ръководител на " Воля ": С какво Каракачанов с Вътрешна македонска революционна организация, Атака с Волен Сидеров и НФСБ с Валери Симеонов, са по-добри от Воля и Марешки, че са комфортни за ръководството, нас ни срещат българи от цялата страна и ни споделя, в случай че си търсим сътрудник за нещо, ще изберем вас.
След излизане на изборните резултати от Обединените патриоти дават обещание обстоен коментар на обстановката, както и отговор на въпроса ще се промени ли политическото ръководство по някакъв метод след локалните избори.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР