Обединените арабски емирства (ОАЕ) ще спрат всички входящи и изходящи

...
Обединените арабски емирства (ОАЕ) ще спрат всички входящи и изходящи
Коментари Харесай

ОАЕ ще спре всички пътнически полети заради коронавируса

Обединените арабски емирства (ОАЕ) ще спрат всички входящи и изходящи пътнически полети за две седмици заради терзанията за COVID-19, разкрива националният орган за гражданска авиация.

Той дружно с Националния орган за ръководство на изключителни обстановки при рецесии и бедствия взеха решение да преустановят преноса на всички авиолинии в ОАЕ.

Рестриктивната мярка ще е в действие от вторник. Тя се подхваща, с цел да се смекчат резултатите от ковид и да понижи разпространяването на вируса.

В изказването се отбелязва, че полетите за незабавни евакуации, както и товарните полети, няма да бъдат обхванати от възбраната.

Към 21 март по света бяха регистрирани 292 142 случая на заразяване с ковид и 12 784 смъртни случая, съобщи Световната здравна организация. За последното денонощие броят на инфектираните е повишен с над 26 хиляди.

По данни на СЗО максимален е броят на инфектираните и умрелите в Европа, като десетте най-засегнати страни са Италия, Испания, Германия, Франция, Швейцария, Англия, Холандия, Австрия, Белгия и Норвегия. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР