Обединението на нацията, ценностите и корените на съвременните българи ще

...
Обединението на нацията, ценностите и корените на съвременните българи ще
Коментари Харесай

Фермата идва със Съединение

Обединението на нацията, полезностите и корените на актуалните българи ще бъдат в основата на новия сезон на риалитито "Фермата ", което потегля през септември по bTV с мотото "Съединение ". Уникални участници и завладяващи персонални истории на нашенци от целия свят ще разкрие на феновете четвъртото издание на предаването. Зрителите ще видят известни персони, които не са нормалните звезди, завладяли разнообразни телевизионни формати. Популярните хора ще живеят един до друг с участници, които не са познати, само че са определени измежду над 13 хиляди претенденти с помощта на вълнуващите си персонални истории, дела и мощно изразена характерност.
След три сполучливи сезона огромната продукция се наложи като предаване, което преглежда тематиките за природата и връщането към корените, за изконните български полезности и обичаи и емиграцията. Независимо проучване на "Маркет линкс ", извършено напролет, уточни "Фермата " за най-запомнящото се телевизионно събитие за 2017 година
В първия сезон риалитито върна 19 българи 100 години обратно, с цел да живеят три месеца надалеч от цивилизацията и нейните улеснения. Вторият заложи на родолюбието, а третият мина под мотото "Ново начало ", като сложи участниците пред сурови условия и рискови физически тествания. В новото четвърто издание шоуто по bTV има за цел не просто да продължи възраждането на българските дух и обичаи, само че и да стартира да основава история на база на полезностите, които сплотяват българите у нас и по света - силата на духа, фамилията, почитание към традициите и куража за справяне с провокациите на всекидневието.
Какви са орисите и мотивацията на участниците, които ще влязат в конкуренцията за премията от 100 000 лева, и детайлности за новите провокации пред тях ще научат феновете през септември.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР