Обединение на българофилите зад радикална промяна на конституционните устои на

...
Обединение на българофилите зад радикална промяна на конституционните устои на
Коментари Харесай

ВМРО призовава за обединение на българофилите

Обединение на българофилите зад радикална смяна на конституционните устои на страната.

За това приканват от Вътрешна македонска революционна организация в декларация, призната на днешното съвещание на управлението на партията.

Вътрешна македонска революционна организация кани за диалози всички обединения, които считат, че са български патриоти и които слагат преди всичко българските ползи, а не брюкселските условия, съветската агитация или американския напън. Вътрешна македонска революционна организация стартира съвещания за обединяване на рационалния български национализъм, се показва в документа.

Според Вътрешна македонска революционна организация отиващото си ръководство ще бъде запомнено с тоталната загуба на народен суверенитет.

Страната ни се държеше като пионка, местена от непозната ръка на геополитическата шахматна дъска. Вземаните решения от страна на държавното управление и Народното събрание освен не отстояваха националния интерес, само че постоянно директно се конфронтираха с него. Крещящ е казусът с приемането на така наречен „ Френско предложение “ за РСМ, в което съучастници са и главните опозиционни сили като ГЕРБ и Движение за права и свободи. Други, като Политическа партия „ Възраждане “, намираха за „ патриотично “ да отстояват позициите на друга външна мощ, Русия, даже когато са срещу българските, написа в декларацията на Вътрешна македонска революционна организация.

Пълен текст на документа:

ДЕКЛАРАЦИЯ

НА Вътрешна македонска революционна организация – БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ

Парламентарната народна власт у нас е във фаза на разпад!

Невъзможността да се сформира държавно управление и преждевременният завършек на 47-ото Народно заседание е единствено дребна част от аспектите, които са елементарно забележими. Напъните за някакво болшинство на идейно антагонистични обединения недвусмислено посочваха, че се вършат само в името на потреблението на власт, освен това власт от лица, явно некомпетентни и с неналичието на дълготрайна визия за справяне с лавината от рецесии.

Системното и съзнателно нарушение на закона и Конституцията в името сякаш на върховенството на правото и основателните подозрения за корупционни схеми, комбинирани с гръмка антикорупционна реторика, се трансфораха в отличителни черти на триъгълника ПП-БСП-ДБ и затвърдиха у българите чувството за тоталния фалш, царящ в политическия ни живот. Личният егоцентризъм се трансформира във пиедестал за взимане на политически решения и точно той постави завършек на хибридната четворна коалиция.

Най-негативното за Вътрешна македонска революционна организация събитие като равносметка за отиващото си ръководство е тоталната загуба на народен суверенитет. Страната ни се държеше като пионка, местена от непозната ръка на геополитическата шахматна дъска. Вземаните решения от страна на държавното управление и Народното събрание освен не отстояваха националния интерес, само че постоянно директно се конфронтираха с него. Крещящ е казусът с приемането на така наречен „ Френско предложение “ за РСМ, в което съучастници са и главните опозиционни сили като ГЕРБ и Движение за права и свободи.

Други, като Политическа партия „ Възраждане “, намираха за „ патриотично “ да отстояват позициите на друга външна мощ, Русия, даже когато са срещу българските.

На пръсти в този парламент се брояха представителите, които се преценяват с националните ни дела. А това е дълготрайна опасност пред бъдещето на България.

Това е и апелът на Вътрешна македонска революционна организация – Българско национално придвижване: обединяване на българофилите зад радикална смяна на конституционните устои на страната! Каним за диалози всички обединения, които считат, че са български патриоти и които слагат преди всичко българските ползи, а не брюкселските условия, съветската агитация или американския напън. Вътрешна македонска революционна организация стартира съвещания за обединяване на рационалния български национализъм.

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР