Обединение между строителните фирми Джи Пи груп и АКЗ Бургас

...
Обединение между строителните фирми Джи Пи груп и АКЗ Бургас
Коментари Харесай

"Джи Пи груп" ще ремонтира пристанище "Росенец", което "Лукойл" държи на концесия

Обединение сред строителните компании " Джи Пи груп " и " АКЗ Бургас " завоюва публичната поръчка за ремонт на пристанище " Росенец ". На 9 август възложителят " Лукойл Нефтохим Бургас " е подписал контракт с единствения претендент, подал оферта, оповестява " Капитал ".

Cтoйнocттa на поръчката e съвсем 30 млн. лева без Данък добавена стойност, като се планува рационализация три кея на пристанищния терминал. Ще има и подводни работи, които включват драгажни действия за разчистване и промяна на морското дъно, заскаляване и монтаж на бетонни детайли и други Ще бъде построена и пpoтивoпoжapнa cиcтeмa нa кея, както и апаратура за регенерация на парите. Всичко това би трябвало да е готово до 31 август 2021 година, излиза наяве от контракта за осъществяване.

Частната рафинерия взе пристанище " Росенец " на концесия през 2011 година, като срокът ѝ е 35 години. " Джи Пи груп " е постоянният фаворит на " Лукойл България " за строителство на техни бензиностанции и на петролната им база в " Илиянци ". Компанията е работила с рафинерията също по построяването на комплекса за преправка на тежки боклуци, както и по построяването на три резервоара за гориво на пристанищен терминал " Росенец ".

Повече по тематиката четете тук.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР