Обединени спортни клубове ЦСКА организират за 20-а поредна година церемония

...
Обединени спортни клубове ЦСКА организират за 20-а поредна година церемония
Коментари Харесай

ОСК ЦСКА обявиха инициатива за учредяване на нова организация Национален съюз на спортните клубове

Обединени спортни клубове ЦСКА провеждат за 20-а поредна година гала по награждаването на най-хубавите спортисти и треньори за 2019 година. На събитието ще участват червени митове, спортисти, треньори и деятели от всички генерации на ЦСКА.

Организатор на събитието в България е ръководителят на Обединени спортни клубове Георги Калчев. Церемонията ще се състои на 30 януари в Централен боен клуб от 18.30 часа. Поканени са всички министри от кабинета отпред с министъра на младежта и спорта Красен Кралев. До момента само кметът на София Йорданка Фандъкова е дала обещание да участва.

Сдружение "Червени сърца " също ще отличат млади гении със специфични награди. Председателят на Обединени спортни клубове Георги Калчев разгласи, че е основан предприемчив комитет, който да избере дата за основаване на нова организация "Национален съюз на спортните клубове ".

"Надяваме се този път тази самодейност да успее. Това е най-хубавият сътрудник, който може да има едно държавно управление. Зад тази самодейност застават доста ръководители на клубове и някогашни първенци и медалисти. Вярваме, че този път ще успеем, тъй като сме доста мощни ", сподели Калчев на конференция през днешния ден.

На срещата с медиите бяха наранени тематиките за спортните бази на ЦСКА, както и проблемите в спорта в страната. От Общо събрание на колегиите ЦСКА пледират за незабавни ограничения за развиване на учебния и детско-юношеския спорт. На празника в четвъртък за положителното въодушевление на гостите ще се погрижат обичани български реализатори като Орлин Горанов, Стоян Бончев, Соня Иванова и доста други млади гении.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР