Обединената компания ще има стотици от най-добрите световни консултантиС интегриране

...
Обединената компания ще има стотици от най-добрите световни консултантиС интегриране
Коментари Харесай

F-Secure придоби MWR InfoSecurity, става лидер в киберсигурността

Обединената компания ще има стотици от най-хубавите международни консултанти

С консолидиране на технологиите на MWR InfoSecurity в решенията на F-Secure, степента на засичане и реакция на заканите се обрисува като ненадмината в промишлеността

Сделка на пазара за кибернетична сигурност трансформира F-Secure в най-големия европейски снабдител на услуги и решения в тази сфера. Компанията придобива водеща платформа за хващане на закани и уголемява бизнеса си до най-развитите пазари в международен мащаб.

F-Secure подписа тази седмица съглашение за придобиване на всички акции на MWR InfoSecurity – частна компания за киберсигурност, оперираща в Обединеното кралство, Съединени американски щати, Южна Африка и Сингапур. Сделката е значим стадий от осъществяването на тактиката за напредък на F-Secure и нарежда компанията като най-големия европейски снабдител на услуги за кибернетична сигурност и решения за разкриване и реагиране на закани.

Бизнесите през днешния ден са изправени пред предизвикването на все по-динамично разрастващи се закани, в които атакуващите непрестанно употребяват добре създадена технология за заобикаляне на обичайна отбрана. Периметровата сигурност към този момент не дава задоволителна сигурност, а независимото насърчаване на по-добри качества за отбрана е недостъпно за доста организации.

Поради дефицита на квалифицирани експерти в региона на киберсигурността, се следи голямо търсене както на артикули, по този начин и на услуги, които интензивно наблюдават за новопоявили се закани, откриват и реагират по-бързо и най-много предотвратяват бъдещи произшествия. Комбинацията от човек и машина на F-Secure – метод, споделян и от MWR InfoSecurity – нарежда компанията като неповторим сътрудник на бизнеса в битката с напредналите офанзиви.

С консолидиране на технологиите на MWR InfoSecurity в решенията на F-Secure, степента на засичане и реакция на заканите се обрисува като ненадмината в промишлеността. „ Тяхната платформа за хващане на закани (Countercept) е една от най-модерните на пазара и чудесно допълнение към нашите съществуващи технологии “, разяснява договорката изпълнителният шеф на F-Secure Саму Континен.

„ Платформата на MWR InfoSecurity за хващане на закани е чудесно допълнение към нашите технологии “, съобщи изпълнителният шеф на F-Secure Саму Континен

„ С големия си опит и стотици специалисти в даването на услуги за киберсигурност на четири континента, ще имаме несравнима видимост върху хакерските атаки в действителния свят, 24 часа в денонощието. Това ни разрешава да откриваме знаци в необятната простор от офанзиви, с цел да можем да пазиме клиентите си още по-ефективно “, добави Континен.

По неговите думи, защото множеството компании сега нямат такива благоприятни условия, пред F-Secure се разкриват отлични вероятности за ускорение на растежа.

С близо 400 чиновници, MWR InfoSecurity е измежду най-големите снабдители на услуги за киберсигурност, обслужващи клиенти в международен мащаб. Компанията разполага с висококвалифицирани експерти по офанзивни техники, които схващат метода на хакерските атаки и са добре познати в промишлеността с техническия си опит и проучвания.

Countercept, платформата на MWR InfoSecurity за битка със заканите, обезпечава необятно самодейно разкриване на офанзиви и добавя съществуващите мощни страни на F-Secure. Освен това портфолиото на F-Secure ще бъде допълнено с пакета от услуги за отбрана от фишинг (phishd) на MWR InfoSecurity. Тъй като кибер-престъпниците все по-често нападат фирмите чрез техни чиновници, от решаващо значение е личният състав да получи опция да разпознава и заобикаля тези офанзиви, получавани по имейл.

С близо 400 чиновници, MWR InfoSecurity е измежду най-големите снабдители на услуги за киберсигурност

Подходът на MWR InfoSecurity да разчита на нововъведения, доставени от най-способните хора и технологии, завоюва доверието на водещи организации в света. „ Виждаме, че този метод е надълбоко залегнал и в организацията на F-Secure и чакаме да работим дружно, с цел да можем да открием нови хоризонти в киберсигурността “, съобщи основният изпълнителен шеф на MWR InfoSecurity Иън Шоу, който ще се причисли към управителния екип на F-Secure след завършване на договорката през месец юли т.г.

Обединената компания ще има стотици от най-хубавите международни консултанти по киберсигурност. Това прави F-Secure един от дребното същински световни доверени съветници по техническа сигурност, които ще оказват помощ на организациите да се борят с най-сложните закани. Услугите и решенията на компанията са налични у нас от Инфодизайн – единствен оторизиран дистрибутор на F-Secure за България и Румъния.

Придобитият опит, насъбран от най-предизвикателните следствия на произшествия, както и от симулации на офанзиви, зарежда с информация непосредствено продуктите на компанията, като подсигурява, че корпоративните решения Detection & Response непрекъснато се модернизират, с цел да отговорят на най-новите провокации и закани.

В продължение на три десетилетия F-Secure пази десетки хиляди компании и милиони хора по света. С богатия си опит в отбраната на крайната точка, както и в разкриване и реагиране на закани, F-Secure пази предприятията и потребителите от всичко – от напреднали компютърни офанзиви и нарушавания на данни до необятно публикувани рансъмуер инфекции.

Сложната технология на F-Secure съчетава силата на машинното образование с човешкия опит в световноизвестните лаборатории за сигурност на компания в един единствен метод, наименуван Live Security. Специалистите по сигурност на F-Secure са взели участие допълнително европейски следствия на кибернетични закононарушения, в сравнение с всяка друга компания на пазара, а продуктите й се продават по целия свят от над 200 мобилни оператори и хиляди сътрудници.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР