Обединена българска банка (ОББ) продължава да създава решения за финансови

...
Обединена българска банка (ОББ) продължава да създава решения за финансови
Коментари Харесай

ОББ премахва таксите при плащане на битови сметки до края на годината

Обединена българска банка (ОББ) продължава да основава решения за финансови облекчения на своите клиенти. Всички физически лица, които заплащат битовите си сметки през мобилното банкиране ОББ Мобайл, онлайн банкирането ОББ Онлайн или с посещаване в банков клон, няма да дължат такса от 0,20 лева за всяка платена сметка, която беше годна до в този момент.
Промоционалната акция е със период до края на годината и цели да насърчи регулярното заплащане на комунални услуги и потреблението на цифрови канали като сигурен метод за осъществяване на разнообразни типове заплащания. Плащането на битови сметки досега обгръща сред 25 и 30% от всички финансови преводи през мобилното банкиране на ОББ.
Освен преводи за комунални услуги, през ОББ Мобайл бързо и елементарно могат да се вършат онлайн преводи в лв. и валути с пръстов отпечатък или лицево различаване – сред свои сметки, към трети лица или към бюджета, както и да се наблюдават баланс и придвижвания по сметки.
С мобилното приложение елементарно може да се съобщи дебитна карта или кредитна карта и потребителски заем до 35 000 лева Клиентите мога да открият депозит, да блокират и задействат карти в действително време, да разсрочват  покупки с кредитна карта.
" Анализирайки държанието на клиентите и потреблението на банкови артикули и услуги,  стигнахме до извода, че сметките за комунални услуги са най-често употребяваната платежна услуга, която е обща за всички семейства.
Премахваме таксите върху тези заплащания до края на годината, от една страна, с цел да облекчим семействата, а от друга – с цел да подтикваме потреблението на цифровите канали, посредством които най-удобно се вършат тези ежемесечни преводи. ", разяснява Петър Андронов, основен изпълнителен шеф на ОББ.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР