Обединена българска банка (ОББ) е отличена от престижното финансово издание

...
Обединена българска банка (ОББ) е отличена от престижното финансово издание
Коментари Харесай

Global Finance: ОББ пак е най-добра банка за търговско финансиране

Обединена българска банка (ОББ) е отличена от влиятелното финансово издание Global Finance за най-хубава банка в региона „ Търговско финансиране “ в България за втора поредна година.

Наградата бе публично връчена на 15 януари 2020 година, по време на BAFT Global Annual Meeting – Europe във Франкфурт, Германия, когато бяха раздадени двадесетите подред годишни награди World’s Best Trade Finance and Supply Chain Finance Providers 2020. Те  отличават най-хубавите банки в региона на комерсиалното финансиране от 97 страни по света.

Проучването на Global Finance дефинира за водачи за комерсиално финансиране и банките от KBC Груп в Белгия, Чехия, Унгария и Словакия.

„ За мен е чест, че за втора поредна година печелим първото място за България в изследването на Global Finance. Наградата е доказателство за устойчивата ни ангажираност да удовлетворяваме оптимално потребностите на клиентите ни в интернационалното им бизнес развиване. Високата подготвеност на екипа на Търговско финансиране в ОББ подсигурява най-високо равнище на обслужване точно в годините на динамични промени за банката и бранша като цяло. Тази традиция за нас също е ангажимент да продължим да подобряваме и надграждаме продуктите и услугите и да запазим лидерската си позиция “, разяснява Петър Андронов, основен изпълнителен шеф на ОББ.

 Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР