ОББ и ДЗИ финализираха сделката за придобиването на офис частта

...
ОББ и ДЗИ финализираха сделката за придобиването на офис частта
Коментари Харесай

ОББ и ДЗИ придобиха офис частта от Милениум център

ОББ и ДЗИ завършиха договорката за придобиването на офис частта от комплекса на адрес бул. „ Витоша “ 89б от досегашния ѝ притежател – НИКМИ. Новото име на постройката, в която още преди една година се реалокираха централните ръководства на ОББ и ДЗИ, е ОББ Милениум център.

ОББ Милениум център е най-високата бизнес постройка в центъра на София и вторият по височина небостъргач в столицата въобще. Нейните 24 етажа доближават височина 112 м, а общата ѝ повърхност е 29 797.15 хиляди кв. м.

Намиращите се на сутерен офиси за клиенти на ОББ и ДЗИ се отличават с съвременен и моден дизайн и разполагат с 24-часова зона за самообслужване и безконтактен банкомат. Клонът на ОББ в ОББ Милениум център е един от трите офиса на банката в София, работещи и в събота.

В постройката има особено обособени обществени пространства с кафе зони и зони за релакс, три ресторанта, в това число един на последния 24-и етаж, както и зони за самообслужване с вендинг машини и други улеснения. Инсталирана е умна система за ръководство на микро климата с опция за самостоятелни настройки за всяко настрана обособено пространство.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР