Обажданията не черпят от наличните MB за мобилен интернетНай-достъпният смартфон

...
Обажданията не черпят от наличните MB за мобилен интернетНай-достъпният смартфон
Коментари Харесай

Huawei Y5 – достъпният смартфон поддържа и VoLTE

Обажданията не черпят от наличните MB за мобилен интернет

Най-достъпният смарт телефон в портфолиото на Huawei ще поддържа услугата VoLTE на Теленор

Huawei Y5 модел 2018, най-достъпният ценово смарт телефон на Huawei, поддържа функционалност Voice over LTE (VoLTE) в мрежата на Теленор, оповестиха от компанията. Обажданията, осъществени посредством VoLTE, се таксуват според употребения мобилен проект и не черпят от наличните MB за мобилен интернет.

Предимство на тази функционалност е по-краткото в началото време за свързване сред консуматори, които употребяват технологията, по отношение на това в 2G и 3G мрежа. Също по този начин, по време на диалог клиентите не престават да употребяват 4G мобилен интернет без спиране на връзката.

Huawei Y5 излезе на пазара по-рано тази година и се радва на огромна известност, защото предлага редица съвременни функционалности в най-достъпния клас смарт телефони. Той разполага с 5,45-инчов HD + Huawei FullView екран, а извивките и компактният му дизайн улесняват изпобзването му.

В допълнение, Huawei Y5 има 5-мегапикселова селфи камера с тонираща мълния, която поддържа ръчно и автоматизирано конфигуриране. Тониращата мълния може да разпознае автоматизирано светлината на лицето на обекта и интелигентно да настрои равнището на бляскавост за естествено изглеждащи селфита.

Основната камера на Huawei Y5 е 8MP и е оборудвана с технология за следваща обработка на HDR. Тя поддържа салдото на яркостта, като заобикаля несъразмерното изсветляване и контролира тъмния декор, с цел да покаже всички елементи за една уравновесена фотография. Huawei Y5 разрешава панорамни фотоси от 90 до 360 градуса, заснемайки целия пейзаж.

Смартфонът работи под ръководство на Android 8.0 и EMUI 8.0, има 2GB оперативна памет (RAM) и 16GB непрекъсната флаш-базирана памет (ROM).
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР