Обаждането по 5 пъти на час Той би бил щастлив, ако

...
Обаждането по 5 пъти на час
Той би бил щастлив, ако
Коментари Харесай

Тотален Контрол: Седем Женски Похвата За Емоционален Терор, Които Мъжете Мразят

Обаждането по 5 пъти на час
Той би бил благополучен, в случай че знае, че ви е грижа за него, само че не чак толкоз доста! Обажданията и SMS-ите по 5-6 пъти дневно, а даже и повече, влудяват мъжете. Повечето мъже обожават независимостта си и когато се пробвате да им я отнемете, инстинктивно се дърпат.

Има моменти, в които просто би трябвало да го оставите малко да се порадва на персоналното си пространство.

Предизвикването на скандал
Дами, признайте си, че ви се е случвало да се чудите по какъв начин да предизвикате кавга, тъй като нещо ви глозга, а нямате мотив да изплюете камъчето.

Другото, което доста нервира мъжете е съмнението в невярност. Когато са ви в действителност правилни, мъжете желаят това да бъде регистрирано, а не непрекъснато да бъдат подлагани на разпити, прочитания на имейлите, профила във Facebook, обстоен обзор на телефона и още куп детективски похвати.

Контролирането на приятелите му
Някои дами прекаляват като си разрешават да упражняват надзор освен върху мъжете си, само че и върху техните другари. Покажете му, че цените мнението му, само че го оставете да прави лични избори и най-много – не се опитвайте да го контролирате посредством надзор на приятелите му.

Избирането на обувки и облекла вместо него
Вие не сте му майка и той не е на дванадесет, с цел да си позволявате да избирате какъв да бъде външният му тип. Дори да съумеете да се наложите за една дреха или костюм за рождения му ден, не разчитайте, че ще измененията стила му по ваш усет.

Поставянето на вашето мнение преди всичко
Вие сте във връзка и това значи, че мненията ви би трябвало да са равностойни. Ако постоянно вие избирате ресторант, място за отмора или разходка, в случай че вие решавате какво ще се пазари и от какво имате потребност, а той постоянно е безгласна писмен знак, би трябвало да знаете, че едва ли е удовлетворен от този факт.

Говорите от негово име
Така го карате да се усеща не мъж, а дете. Помнете, че всеки мъж, даже да не е характерен мъжага, има своето мъжко его и вие не би трябвало да го сравнявате със земята. Оставяйте го да показва това, което мисли самичък.

Правите проекти за двама без да обсъждате с него
Ако желаете да извършите някакъв проект за отмора или нещо друго, допитайте се до неговото мнение. Мъжете ненавиждат да им насаждате вашите желания, изключително в случай че не съответстват с техните.
За да го извършите благополучен, не забравяйте да попитате за мнението му за каквито и да било проекти, които включват и него. Ако той ви остави да решите, тогава поемете цялата самодейност./az-jenata.bg
Tags: ОЩЕ ЗА ЖЕНАТАМАСКИМЕХЛЕМИГРИМИРАНЕ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР