Обадих се на енергийния министър на Гърция [да го питам]

...
Обадих се на енергийния министър на Гърция [да го питам]
Коментари Харесай

Кирил Петков: Служебният кабинет "не е имал напъни" за намиране на слотове за газа

Обадих се на енергийния министър на Гърция [да го питам] за какво не можахме да имаме слотове, само че с удивление разбрах, че връзката е била вяла и не е имало напъни за намиране на слотове. Толкова положителни и контрактувани кораби бяха оставени и не бяха купени ", сподели през днешния ден някогашният министър председател Кирил Петков в изявление за Би Ти Ви.

Той за следващ път съобщи, че от постоянния кабинет, на който той стоеше отпред, са били доста по-евтини от тези, продавани в Европа.

" Нашето държавно управление всеки ден изпращаше. Докато аз бях министър председател, ние си изпълнявахме контракта прецизно, само че от другата страна нямаше доставки ", напомни още Петков.

Пред Би Ти Ви водачът на " Продължаваме промяната " разяснява и други настоящи тематики от последните дни.

" Шоуто,, имам възприятието, че към този момент е остарелия сезон. Стига толкоз драми, стига чупене на държавни управления, стига толкоз нови строеве. Слави и неговите хрумвания би трябвало да останат в предишното. "

За претенции от водача на " ИТН " референдум за президентска или полупрезидентска република Петков разяснява, че това е " на ниска цена трик " да се пробва да бъде на вълната на някаква нова известност. " Не мисля, че някой към този момент го взима насериозно ", добави той.

По отношение на вчерашните, че държавното управление на Кирил Петков е изнесло милиарди по посока на Русия, някогашният министър председател сподели, че водачът на ГЕРБ непрекъснато измисля нови тези. като български министър-председател, той се радва, когато България изнася, без значение за кой пазар, само че в границите на спазването на глобите на Европейския съюз по отношение на Русия.

На обвиняванията на Делян Добрев, че по времето на предходния кабинет страната ни е търгувала с " Газпром ", само че по-скъпо през медиатори, той отговори, че дълго време се е чудил дали към делото за клюка и неистина към Борисов да не включи и Делян Добрев, само че към този момент е решил да се концентрира върху първия, тъй като има вяра, че " опорките на Делян Добрев са продуктувани от господин Борисов ". И че действителността е напълно друга от това, за което двамата приказват.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР