Обади ми се зам.-главния прокурор да се явя в прокуратурата

...
Обади ми се зам.-главния прокурор да се явя в прокуратурата
Коментари Харесай

Емил Димитров се яви в прокуратурата

" Обади ми се зам.-главния прокурор да се явя в прокуратурата за Бобов дол ", сподели екоминистърът Емил Димитров нахлуване в прокуратурата.

" Част от софийските боклуци сега се горят там, другояче „ София ще замирише “. Непрекъснато вършим инспекции.



Няма напук да си дам оставката, само че в случай че ще се занимаваме не с рецесията, а с други работи, може и някой по заслужен да се заеме с поста. Трудно е. Нося графиците накъде какви боклуци пътуват ", добави още Димитров нахлуване в прокуратурата.

Под надзора на Районна прокуратура Дупница икономическа полиция и чиновници на Регионална инспекция за опазване на околната среда тази заран влзоха в Топлоелектрическа централа „ Бобов дол “ по отношение на информацията, че там е обновено изгарянето на боклуци.

В края на предходната седмица от Топлоелектрическа централа обявиха, че още веднъж ще горят боклуци, откакто възбраната на министъра на околната среда и водите отпреди два месеца е отпаднала. Според информацията ще могат да се изгарят по 96 тона RDF боклук на всеки 24 часа.

Подновеното изгаряне на боклуци провокира съществено неодобрение измежду локалното население.

Преди два месеца за малко беше арестуван изпълнителния шеф на ТЕЦ-а инж. Емил Христов, на който бе наложена мярка за неотклонение „ парична гаранция “ от 30 хиляди лв..

Действията на прокуратурата и Министерство на вътрешните работи стартираха откакто в града бяха основният прокурор Иван Гешев и вътрешният министър Младен Маринов.

Предишният министър на околната среда, също от квотата на Вътрешна македонска революционна организация, Нено Димов от началото на годината е в ареста.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР