о залез слънце след оспорваната битка, която се оказа последна

...
о залез слънце след оспорваната битка, която се оказа последна
Коментари Харесай

Жътвари и Рибари разграбиха играчите от племето на Ловците в „Игри на волята: България“

о залез слънце след оспорваната борба, която се оказа последна за Ловците като племе, всички тимове още веднъж се срещнаха на ексклузивен съвет. Преди Рибарите и Жътварите да създадат своя избор кои играчи да бъдат плячкосани от изгубилото алено племе, беше разбулена надълбоко защитаваната загадка на Йоанна и Екатерина. Двете сестри признаха пред всички своята роднинска връзка, като провокираха разнопосочни страсти и същинска изненада у останалите участници.



Екатерина и Йоанна избраха да продължат да се състезават един до друг в племето на Рибарите, макар следствията, които може да провокира решението им в бъдеще. Последващите избори, които направиха капитаните на двата тима, дефинираха Ваня, Тодор и Симона да облекат жълтите екипи, а Борислав и Лазаринов – сините.

На идващия ден последва и новината за първата Капитанска борба, в която спечелилият ще има право на предопределен избор – да получи облаги за цялото племе или единствено за себе си, алтернатива, която въплъщават две специфични награди. За тази цел Рибарите избраха единомислещо достойнството им да отбрани Милен, а водач на Жътварите стана Джералдин.

Двамата избраници се срещнаха на платформа в намерено море, където тестваха своята устойчивост застанали върху специфични стъпала. Джералдин и Милен трябваше да се задържат оптимално дълго на тях, придържайки се единствено на въже с възли. При сигнал те променяха позицията на ръцете си и по този начин натоварването се усилваше. Дванадесет минути и 50 секунди бяха нужни на ученичката, с цел да победи Милен. Задържането на третия възел се оказа доста мъчно за него и капитанът на Рибарите не съумя да се оправи със задачата.

Победата на капитана на Жътварите беше последвана от значим избор. Тя можеше да избира сред премия за себе си под формата на 50 златни гроша или премия за племето, която се показваше в преимущество в Номинационната борба. Първоначалното решение на Джералдин беше преимуществото, само че след това тя размишления и взе грошовете.



Какво ще е новото тестване, с което ще се сблъскат племената и кои ще са първите номинирани след сливането на тимовете? Гледайте на следващия ден вечер в 21:00 ч. в „ Игри на волята: България”.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР