О.з. полк.Стоян Стоянов-Стуци, бивш изпълнителен директор на закритата ИА Военни

...
О.з. полк.Стоян Стоянов-Стуци, бивш изпълнителен директор на закритата ИА Военни
Коментари Харесай

Почина полк. Стоян Стоянов, известен като Стуци Ламборгинито

О.з. полк.Стоян Стоянов-Стуци, някогашен изпълнителен шеф на закритата ИА „ Военни клубове и информация ” – МО, е умрял на 16 март, оповестява профилираният уебсайт Pan.bg.

В общественото пространство той бе известен с прякора си Стуци Ламборгинито, защото бе единственият държавен чиновник притежател на Lamborghini Countach.

Полк. Стоянов е служил в редовете на Българската войска и работил през годините в разнообразни организации и дирекции в Министерство на защитата. 

Полк. Цвятко Дончев съобщи за кончината му във Facebook:

" Приятели и сътрудници! Отиде си, отиде си от живота, полковник Стоян Стоянов - Стуци! Много знаеше, и доста даде за обогатяването на културната активност в армията. Помнят го военните хора в Шумен, знаем дейната му работа в Министерството на защитата и в Агенцията " Военни клубове и военни културни институти ".

Той обичаше доста от съкурсантите си от Лвовското висше военно-политическо учебно заведение. И ги поддържаше, когато можеше!

Убеждаваше ни, че най-старият автомобил, в случай че е " Мерцедес ", е незаместим. И ни намираше да си купим най-благоприятния вид. Обичаше да пие единствено и единствено " Кока кола ", а през годините не е пиян и 50 грама алкохол. Шегувахме се, че след десетилетия здрав ще си отиде от живота.

Разболя се в последно време Стуци. Много другари го подкрепяха, само че през днешния ден, на път от хемодиализата към у дома, издъхна!

Светла ще е паметта за теб, приятелю, полковник Стоянов, за теб, сияен Стуци! "
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР