О тдавайки почит към безсмъртието на революционера и поета, се

...
О тдавайки почит към безсмъртието на революционера и поета, се
Коментари Харесай

Стефан Янев: Пламен Узунов е участвал като координатор

О тдавайки респект към безсмъртието на революционера и поета, се усещаме българи и по този начин сме сигурни, че предаваме на нашите деца и внуци завета на всички тези, които са се саможертвали, с цел да ни има нас, да я има България, съобщи министър-председателят Стефан Янев във Враца откакто отдаде респект пред Христо Ботев и неговата чета в деня, когато се отбелязва 145 години от героичния им героизъм.

Служебният министър председател сервира цветя пред паметника на поета- бунтовник на централния площад във Враца на къса гала под проливния дъжд, който продължава да вали. Той бе посрещнат от регионалния шеф Иван Сълов.

Стефан Янев отхвърли политически мнения, само че отговори на журналистически въпрос дали в днешното съвещание с новоназначените регионални шефове е взел участие съветникът на президента Пламен Узунов и в какво качество.

По думите на премиера съвещанието е било работно, ръководено персонално от него и напълно отдадено на организацията и провеждането на идните парламентарни избори. В работното заседание са взели участие и представители на съвсем всички министерства, на органите на правоохранителната власт, както и на президентската администрация.

"Пламен Узунов е взел участие като координатор и не управлява нищо ", акцентира Стефан Янев.

Въпросът за наличието на Пламен Узунов на срещата беше подложен по-рано през днешния ден от ГЕРБ. На конференция Тома Биков попита дали съвещанието се води точно от Пламен Узунов. Президентският секретар беше задържан през юни 2020 година

Служебният министър-председател сподели, че не вижда скандал в изявленията на освободените от служба ръководители на служби във връзка отнетия допуск до класифицирана информация на министъра на вътрешните работи.

"Всеки развива личните си тези, само че дано да работим с обстоятелства. Има ли лишаване, няма ли отнемане- с това се занимават службите. Ако ние влезем в техния разказ и стартираме да приказваме какво вършат те, ще стане прекомерно обществено, а има някои неща, които би трябвало деликатно да се разискват ", сподели Стефан Янев в умозаключение.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР