о Нова теория предлага алтернативен възглед за извънземните същности, базиран

...
о Нова теория предлага алтернативен възглед за извънземните същности, базиран
Коментари Харесай

Нова теория: Извънземните са светлинно явление 


о
Нова доктрина предлага различен мироглед за извънземните същности, основан на доказателства, подкрепени от част от квантовата просвета. Писателят и академик Андрю Колинс изследва произхода на човечеството от десетилетия. В книгата си „ Произходът на Бог “ той написа, че извънземните в действителност са трансизмерни същества. Чрез своя изчерпателен разбор дружно с познанията си по квантова и теоретична физика Колинс излага своята необикновена позиция за това какво съставляват НЛО и извънземните.


Колинс споделя, че НЛО и извънземните феномени имат доста просто пояснение. По време на проучванията си той схваща, че има неща, които убягват на настоящето човешко усещане и по-конкретно – НЛО не са физически галактически кораби. Основното е, че има някаква връзка сред НЛО и човешкото схващане. Хората, които са били очевидци на това събитие, са имали избрана тясна връзка с него.


Изследователят има вяра, че доста НЛО могат да се състоят от чиста твърда светлина. Докато главният им съставен елемент е плазмата, която съставлява 99% от цялата галактика. Плазмата в действителност е резултат от разделянето на атомите. Така освободените електрони генерират фотони на светлината и всичко става чиста светлина. Плазмата може да има различно измерение на време-пространството и да служи като портал към по-високи измерения. Ученият твърди, че извънземните са светлинно събитие и се движат чрез светлината.


Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР